fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Час продажів Асоціації в Одесі

  • Старт курсу: 25/01/2020
  • Внесок для компаній Асоціації:безкоштовно для компаній Асоціації
  • Місце проведення: пров. Топольського 4А, офіс 126, м. Одеса
Google Apple Outlook Telegram Bot
  Час продажів Асоціації в Одесі. Дата: 25 січня2020. Час: 16:00 18:00. Місце проведення: пров. Топольського 4А, офіс 126, м. Одеса. Це проект про продажі від «А» до «Я». Кому це може бути цікаво Керівникам компаній, філій, департаментів продажів та sales-менеджерам. Ви навчитесь Користуватися Книгою Продажів Навчати співробітників- продавців швидше, ніж зазвичай та економити на цьому до 100% бюджету Не залежати від «незамінного» співробітника По-різному продавати послуги і товари Партнери Вкусные ПродажИСпікери. Ольга Антонова. Бізнес-консультант у сфері системних продажів та сервісу, розвиває культуру продажів в комерційному секторі, включаючи сегменти b2b та b2c. Ви можете поставити питання:. Контактна особа:. Інна Гришковець. E-mail [email protected]. Контактний телефон. 048 737 38 83.

Це проект про продажі від «А» до «Я».

Кому це може бути цікаво

Керівникам компаній, філій, департаментів продажів та sales-менеджерам.

Ви навчитесь

  • Користуватися Книгою Продажів
  • Навчати співробітників- продавців швидше, ніж зазвичай та економити на цьому до 100% бюджету
  • Не залежати від «незамінного» співробітника
  • По-різному продавати послуги і товари

Партнери

Вкусные ПродажИ

Спікери

1 / 1
Ольга Антонова
Бізнес-консультант у сфері системних продажів та сервісу, розвиває культуру продажів в комерційному секторі, включаючи сегменти b2b та b2c
Ольга Антонова

Ви можете поставити питання:

Контактна особа:

Інна Гришковець

Зв'язатись
048 737 38 83
Зареєструватися
Ім'я (укр)
Прізвище (укр)
Посада (укр)
Ім'я (англ)
Прізвище (англ)
Посада (англ)
Контактний телефон
Зареєструватися
Закрити - 0
Зареєструватися
Закрити

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: