fbpx
Size of letters 1x
Site color
Image
Additionally
Line height
Letter spacing
Font
Embedded items (videos, maps, etc.)
 

Health Care

16/ 03/ 2021
  За ініціативи Комітету з охорони здоров’я Європейської Бізнес Асоціації та юридичної фірми «Правовий Альянс» 16 березня 2021 року відбулася онлайн-сесія, на якій обговорювалися деякі нововведення Податкового кодексу щодо нерезидентів. Юридичний експерт Віталій Савчук, адвокат та радник Правового Альянсу, детально зупинився на нововведеннях податкового законодавства та поділився професійними рекомендаціями щодо таких питань: Необхідності реєстрації нерезидента платником податку на прибуток в Україні, постійне представництво якого вже поставлено на облік платником такого податку. Наслідків відмови нерезидента стати на облік в податкових органах. Переліку необхідних документів для постановки нерезидента на облік. На думку юридичного експерта, позиція законодавця в питанні обмеження автономії нерезидентів, які функціонують в Україні через постійні представництва, пов’язана з прагненням податкових органів мати ширшу інформацію щодо діяльності нерезидентів на території України. Представники Комітетів Асоціації, Менеджер Комітету з охорони здоров’я Асоціації Дмитро Лур’є та Менеджер комітетів Асоціації Дмитро Кирилюк висловлюють подяку Віталію Савчуку за детальне обговорення нововведень податкового законодавства та надання професійних рекомендацій.  У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся, будь-ласка: [email protected]. Vitalii Savchuk. Counsel, Attorney-at-law Specializations: Tax and Customs, Intellectual Property, Dispute Resolution Vitalii advises global and national companies on the corporate and commercial, tax, intellectual property issues and represents clients in courts..

За ініціативи Комітету з охорони здоров’я Європейської Бізнес Асоціації та юридичної фірми «Правовий Альянс» 16 березня 2021 року відбулася онлайн-сесія, на якій обговорювалися деякі нововведення Податкового кодексу щодо нерезидентів.

Юридичний експерт Віталій Савчук, адвокат та радник Правового Альянсу, детально зупинився на нововведеннях податкового законодавства та поділився професійними рекомендаціями щодо таких питань:

  • Необхідності реєстрації нерезидента платником податку на прибуток в Україні, постійне представництво якого вже поставлено на облік платником такого податку.
  • Наслідків відмови нерезидента стати на облік в податкових органах.
  • Переліку необхідних документів для постановки нерезидента на облік.

На думку юридичного експерта, позиція законодавця в питанні обмеження автономії нерезидентів, які функціонують в Україні через постійні представництва, пов’язана з прагненням податкових органів мати ширшу інформацію щодо діяльності нерезидентів на території України.

Представники Комітетів Асоціації, Менеджер Комітету з охорони здоров’я Асоціації Дмитро Лур’є та Менеджер комітетів Асоціації Дмитро Кирилюк висловлюють подяку Віталію Савчуку за детальне обговорення нововведень податкового законодавства та надання професійних рекомендацій.

 У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся, будь-ласка: savchuk@l-a.com.ua.

Speakers

1 / 1
Vitalii Savchuk
Counsel, Attorney-at-law Specializations: Tax and Customs, Intellectual Property, Dispute Resolution Vitalii advises global and national companies on the corporate and commercial, tax, intellectual property issues and represents clients in courts.
Vitalii Savchuk

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Read articles. Share in social networks

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: