fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Охорона здоров’я

16/ 03/ 2021
  За ініціативи Комітету з охорони здоров’я Європейської Бізнес Асоціації та юридичної фірми «Правовий Альянс» 16 березня 2021 року відбулася онлайн-сесія, на якій обговорювалися деякі нововведення Податкового кодексу щодо нерезидентів. Юридичний експерт Віталій Савчук, адвокат та радник Правового Альянсу, детально зупинився на нововведеннях податкового законодавства та поділився професійними рекомендаціями щодо таких питань: Необхідності реєстрації нерезидента платником податку на прибуток в Україні, постійне представництво якого вже поставлено на облік платником такого податку. Наслідків відмови нерезидента стати на облік в податкових органах. Переліку необхідних документів для постановки нерезидента на облік. На думку юридичного експерта, позиція законодавця в питанні обмеження автономії нерезидентів, які функціонують в Україні через постійні представництва, пов’язана з прагненням податкових органів мати ширшу інформацію щодо діяльності нерезидентів на території України. Представники Комітетів Асоціації, Менеджер Комітету з охорони здоров’я Асоціації Дмитро Лур’є та Менеджер комітетів Асоціації Дмитро Кирилюк висловлюють подяку Віталію Савчуку за детальне обговорення нововведень податкового законодавства та надання професійних рекомендацій.  У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся, будь-ласка: [email protected].Спікери. Віталий Савчук. Адвокат, радник Спеціалізація: Податкове право, Інтелектуальна власність, Вирішення спорів Консультує з питань захисту прав інтелектуальної власності, податків, експортно-імпортних операцій, структурування бізнесу та контрактів, а також здійснює представництво інтересів клієнтів у судах..

За ініціативи Комітету з охорони здоров’я Європейської Бізнес Асоціації та юридичної фірми «Правовий Альянс» 16 березня 2021 року відбулася онлайн-сесія, на якій обговорювалися деякі нововведення Податкового кодексу щодо нерезидентів.

Юридичний експерт Віталій Савчук, адвокат та радник Правового Альянсу, детально зупинився на нововведеннях податкового законодавства та поділився професійними рекомендаціями щодо таких питань:

  • Необхідності реєстрації нерезидента платником податку на прибуток в Україні, постійне представництво якого вже поставлено на облік платником такого податку.
  • Наслідків відмови нерезидента стати на облік в податкових органах.
  • Переліку необхідних документів для постановки нерезидента на облік.

На думку юридичного експерта, позиція законодавця в питанні обмеження автономії нерезидентів, які функціонують в Україні через постійні представництва, пов’язана з прагненням податкових органів мати ширшу інформацію щодо діяльності нерезидентів на території України.

Представники Комітетів Асоціації, Менеджер Комітету з охорони здоров’я Асоціації Дмитро Лур’є та Менеджер комітетів Асоціації Дмитро Кирилюк висловлюють подяку Віталію Савчуку за детальне обговорення нововведень податкового законодавства та надання професійних рекомендацій.

 У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся, будь-ласка: savchuk@l-a.com.ua.

Спікери

1 / 1
Віталий Савчук
Адвокат, радник Спеціалізація: Податкове право, Інтелектуальна власність, Вирішення спорів Консультує з питань захисту прав інтелектуальної власності, податків, експортно-імпортних операцій, структурування бізнесу та контрактів, а також здійснює представництво інтересів клієнтів у судах.
Віталий Савчук

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: