fbpx
Size of letters 1x
Site color
Image
Additionally
Line height
Letter spacing
Font
Embedded items (videos, maps, etc.)
 

Logistics issues

10/ 02/ 2021
    Сьогодні у комбінованому режимі відбулась зустріч Комітету з логістики Асоціації із Володимиром Жмаком, Головою правління Укрзалізниця.   Під час зустрічі було презентовано основні плани на 2021 рік: анбалдінг УЗ, тарифна політика, електрифікація та реконструкція залізничних шляхів, концесія вантажних терміналів. Учасники позитивно відзначили наміри УЗ передбачити у фінансовому плані на 2021 рік кошти у розмірі 3,5 млрд грн для ремонту та реконструкцій колій, адже забезпечення безпеки руху має бути пріоритетом.   Окрім цього, Комітет з логістики та УЗ домовились про співпрацю у таких важливих для розвитку залізниці напрямках як щонайшвидше прийняття законопроєктів про залізничний транспорт та створення незалежного регулятора - НКРТ, впровадження компенсації збитків за пасажирські перевезення, зменшення податку на землю, створення державного фонду розвитку залізничного транспорту.   Дякуємо за можливість провести зустріч офлайн та обговорити назвичайно актуальні для бізнесу питання!  
 
Сьогодні у комбінованому режимі відбулась зустріч Комітету з логістики Асоціації із Володимиром Жмаком, Головою правління Укрзалізниця.
 
Під час зустрічі було презентовано основні плани на 2021 рік: анбалдінг УЗ, тарифна політика, електрифікація та реконструкція залізничних шляхів, концесія вантажних терміналів. Учасники позитивно відзначили наміри УЗ передбачити у фінансовому плані на 2021 рік кошти у розмірі 3,5 млрд грн для ремонту та реконструкцій колій, адже забезпечення безпеки руху має бути пріоритетом.
 
Окрім цього, Комітет з логістики та УЗ домовились про співпрацю у таких важливих для розвитку залізниці напрямках як щонайшвидше прийняття законопроєктів про залізничний транспорт та створення незалежного регулятора – НКРТ, впровадження компенсації збитків за пасажирські перевезення, зменшення податку на землю, створення державного фонду розвитку залізничного транспорту.
 
Дякуємо за можливість провести зустріч офлайн та обговорити назвичайно актуальні для бізнесу питання!
 
01/

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Read articles. Share in social networks

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: