fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Логістичні питання

10/ 02/ 2021
    Сьогодні у комбінованому режимі відбулась зустріч Комітету з логістики Асоціації із Володимиром Жмаком, Головою правління Укрзалізниця.   Під час зустрічі було презентовано основні плани на 2021 рік: анбалдінг УЗ, тарифна політика, електрифікація та реконструкція залізничних шляхів, концесія вантажних терміналів. Учасники позитивно відзначили наміри УЗ передбачити у фінансовому плані на 2021 рік кошти у розмірі 3,5 млрд грн для ремонту та реконструкцій колій, адже забезпечення безпеки руху має бути пріоритетом.   Окрім цього, Комітет з логістики та УЗ домовились про співпрацю у таких важливих для розвитку залізниці напрямках як щонайшвидше прийняття законопроєктів про залізничний транспорт та створення незалежного регулятора - НКРТ, впровадження компенсації збитків за пасажирські перевезення, зменшення податку на землю, створення державного фонду розвитку залізничного транспорту.   Дякуємо за можливість провести зустріч офлайн та обговорити назвичайно актуальні для бізнесу питання!    
 
Сьогодні у комбінованому режимі відбулась зустріч Комітету з логістики Асоціації із Володимиром Жмаком, Головою правління Укрзалізниця.
 
Під час зустрічі було презентовано основні плани на 2021 рік: анбалдінг УЗ, тарифна політика, електрифікація та реконструкція залізничних шляхів, концесія вантажних терміналів. Учасники позитивно відзначили наміри УЗ передбачити у фінансовому плані на 2021 рік кошти у розмірі 3,5 млрд грн для ремонту та реконструкцій колій, адже забезпечення безпеки руху має бути пріоритетом.
 
Окрім цього, Комітет з логістики та УЗ домовились про співпрацю у таких важливих для розвитку залізниці напрямках як щонайшвидше прийняття законопроєктів про залізничний транспорт та створення незалежного регулятора – НКРТ, впровадження компенсації збитків за пасажирські перевезення, зменшення податку на землю, створення державного фонду розвитку залізничного транспорту.
 
Дякуємо за можливість провести зустріч офлайн та обговорити назвичайно актуальні для бізнесу питання!
 
 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: