fbpx
Size of letters 1x
Site color
Image
Additionally
Line height
Letter spacing
Font
Embedded items (videos, maps, etc.)
 

Logistics

17/ 10/ 2018
  У Комітеті з логістики розпочалося обговорення пілотного проекту з продажу послуги перевезення власними вагонами ПАТ «Укрзалізниця» через систему ProZorro.Продажі.  Представники Prozorro.Продажі повідомили, що 5% вільного парку Укрзалізниці щодня виставлятимуться на аукціон. Така система планується до запуску вже 15 листопада цього року. У відповідь бізнес надав свої коментарі щодо запровадження пілотного проекту, зокрема, компанії зазначають, що дане питання потребує більш детального аналізу та доопрацювання.  Ми дуже дякуємо нашим компанія за активну участь у дискусії та представникам Prozorro.Продажі за презентацію нововведення та співпрацю з бізнесом.
01/

У Комітеті з логістики розпочалося обговорення пілотного проекту з продажу послуги перевезення власними вагонами ПАТ «Укрзалізниця» через систему ProZorro.Продажі. 

Представники Prozorro.Продажі повідомили, що 5% вільного парку Укрзалізниці щодня виставлятимуться на аукціон. Така система планується до запуску вже 15 листопада цього року. У відповідь бізнес надав свої коментарі щодо запровадження пілотного проекту, зокрема, компанії зазначають, що дане питання потребує більш детального аналізу та доопрацювання. 

Ми дуже дякуємо нашим компанія за активну участь у дискусії та представникам Prozorro.Продажі за презентацію нововведення та співпрацю з бізнесом.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Read articles. Share in social networks

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: