fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Логістичні питання

17/ 10/ 2018
  У Комітеті з логістики розпочалося обговорення пілотного проекту з продажу послуги перевезення власними вагонами ПАТ «Укрзалізниця» через систему ProZorro.Продажі.  Представники Prozorro.Продажі повідомили, що 5% вільного парку Укрзалізниці щодня виставлятимуться на аукціон. Така система планується до запуску вже 15 листопада цього року. У відповідь бізнес надав свої коментарі щодо запровадження пілотного проекту, зокрема, компанії зазначають, що дане питання потребує більш детального аналізу та доопрацювання.  Ми дуже дякуємо нашим компанія за активну участь у дискусії та представникам Prozorro.Продажі за презентацію нововведення та співпрацю з бізнесом.
01/

У Комітеті з логістики розпочалося обговорення пілотного проекту з продажу послуги перевезення власними вагонами ПАТ «Укрзалізниця» через систему ProZorro.Продажі. 

Представники Prozorro.Продажі повідомили, що 5% вільного парку Укрзалізниці щодня виставлятимуться на аукціон. Така система планується до запуску вже 15 листопада цього року. У відповідь бізнес надав свої коментарі щодо запровадження пілотного проекту, зокрема, компанії зазначають, що дане питання потребує більш детального аналізу та доопрацювання. 

Ми дуже дякуємо нашим компанія за активну участь у дискусії та представникам Prozorro.Продажі за презентацію нововведення та співпрацю з бізнесом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: