fbpx
Size of letters 1x
Site color
Image
Additionally
Line height
Letter spacing
Font
Embedded items (videos, maps, etc.)
 

МакДональдз запропонував відвідувачам соки прямого віджиму

30/ 11/ 2017
  У закладах МакДональдз в Україні зявилися соки з фруктів та ягід, виготовлені за технологією прямого віджиму. Завдяки цій технології сік зберігає смак та корисність плодів і не містить цукру, води та консервантів. Перші смаки, які можна скуштувати в ресторанах, – яблучний та яблучно-чорничний, об’ємом 200 мл. Новий сік уже представлений як у «Хеппі Міл», так і в основному асортименті МакДональдз. «Переважна більшість батьків обирають для дітей сік як напій у «Хеппі Міл». Тож ми вирішили запропонувати соки прямого віджиму, виготовлені без цукру, води і консервантів. Як показують наші дослідження, понад 90% батьків вітають цю ініціативу. Переконана, нашим дорослим відвідувачам вони теж будуть до смаку», – розповіла Юлія Бадрітдінова, директор з маркетингу та комунікацій МакДональдз в Україні. Для ресторанів МакДональдз соки прямого віджиму постачає компанія «Галіція-Трейд» (торговельна марка Galicia), яка є лідером у цьому сегменті в Україні. Соки виготовляються з українських фруктів та ягід, вирощених в екологічно чистих регіонах – у Галичині та на Закарпатті. Для виготовлення соку прямого віджиму ягоди і фрукти проходять мінімальну обробку: сік витискають зі стиглих свіжих плодів, а після миттєвої теплової обробки розливають у пакети. «Свіжішим за сік прямого віджиму може бути лише сам фрукт або фреш, адже завдяки технології прямого віджиму він містить максимум вітамінів. Водночас фреш зберігає свої якості лише 10 хвилин після приготування. Соки ж, виготовлені із концентратів, зазвичай відновлюють шляхом додавання води та цукру, а нектари та соковмісні напої окрім води й цукру містять не більше 40% фруктової частини. Ми дуже раді, що відтепер українці мають більше можливостей смакувати соки Galicia – адже це перша і єдина торговельна марка, яка не містить у своїй лінійці ані відновлених соків, ані нектарів, а пропонує виключно соки прямого віджиму», – підсумувала Наталія Павлів, керівник відділу маркетингу «Галіція-Трейд». МакДональдз в Україні є лідером у галузі ресторанів швидкого обслуговування в Україні. Перший заклад МакДональдз в Україні було відкрито 24 травня 1997 у Києві.  МакДональдз – один із найбільших іноземних інвесторів в Україні: компанія вклала у розвиток мережі та інфраструктури близько 250 млн доларів. Сьогодні в компанії працює близько 7500 людей. За результатами щорічних досліджень глобальної консалтингової компанії з питань менеджменту Hay Group компанія МакДональдз в Україні входить до трійки лідерів у всеукраїнському рейтингу «Кращі компанії для лідерів». МакДональдз в Україні вже кілька років поспіль є одним з найкращих українських роботодавців за результатами дослідження задоволеності співробітників у рейтингу «Кращі роботодавці України». Для більш детальної інформації, будь ласка, відвідайте наш сайт: www.mcdonalds.ua. Читайте новини компанії у соціальних мережах: https://www.facebook.com/McDonaldsUA.

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Start
in the Telegram bot
Read articles. Share in social networks

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: