fbpx
Size of letters 1x
Site color
Image
Additionally
Line height
Letter spacing
Font
Embedded items (videos, maps, etc.)
 

Logistics issues

23/ 06/ 2021
  Сьогодні відбулася перша зустріч Комітету з логістики з Юрієм Васьковим, новопризначеним заступником Міністра інфраструктури України. Учасники обговорили актуальні питання розвитку річкової та морської інфраструктури, зокрема: Перспективи щодо подальшого зниження ставок портових зборів; Хід роботи над прийняттям відповідних підзаконних нормативно-правових актів щодо закону про ВВТ; Активізація роботи над законопроєктом щодо створення Державного фонду внутрішніх водних шляхів; Необхідність доопрацювання нової редакції Правил надання послуг у морських портах та проєкту постанови КМУ про внесення змін до Порядку ведення Реєстру морських портів; Очікування бізнес-спільноти щодо затвердження Урядом Порядку компенсації інвестицій в створення нових та модернізацію існуючих стратегічних об’єктів портової інфраструктури. Дякуємо Юрію Васькову за плідну зустріч та сподіваємося на продовження активної співпраці!

Сьогодні відбулася перша зустріч Комітету з логістики з Юрієм Васьковим, новопризначеним заступником Міністра інфраструктури України.

Учасники обговорили актуальні питання розвитку річкової та морської інфраструктури, зокрема:

  • Перспективи щодо подальшого зниження ставок портових зборів;
  • Хід роботи над прийняттям відповідних підзаконних нормативно-правових актів щодо закону про ВВТ;
  • Активізація роботи над законопроєктом щодо створення Державного фонду внутрішніх водних шляхів;
  • Необхідність доопрацювання нової редакції Правил надання послуг у морських портах та проєкту постанови КМУ про внесення змін до Порядку ведення Реєстру морських портів;
  • Очікування бізнес-спільноти щодо затвердження Урядом Порядку компенсації інвестицій в створення нових та модернізацію існуючих стратегічних об’єктів портової інфраструктури.

Дякуємо Юрію Васькову за плідну зустріч та сподіваємося на продовження активної співпраці!

01/

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Read articles. Share in social networks

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: