fbpx
Size of letters 1x
Site color
Image
Additionally
Line height
Letter spacing
Font
Embedded items (videos, maps, etc.)
 

Food

08/ 04/ 2021
  Експерти Харчового комітету  Асоціації зустрілись з народним депутатом Дмитром Соломчуком.  Під час зустрічі учасники обговорили проєкт Закону «Про внесення змін до деяких законів України щодо підвищення якості харчових продуктів, що споживаються дітьми» №5148, яким пропонується заборонити використання пальмової олії у деяких видах харчових продуктів. Представники бізнесу наголосили на доцільності перегляду окремих положень Проєкту Закону щодо заборони використання пальмової олії і її фракцій у деяких видах харчових продуктів. Зокрема стосовно маркування та необхідності збільшення перехідного періоду введення в дію проєкту закону. Учасники зустрічі домовилися продовжувати комунікацію з метою вдосконалення законодавчого врегулювання безпечності та якості харчової продукції в Україні. Бізнес дякує пану Дмитру за продуктивний діалог!

Експерти Харчового комітету  Асоціації зустрілись з народним депутатом Дмитром Соломчуком. 

Під час зустрічі учасники обговорили проєкт Закону «Про внесення змін до деяких законів України щодо підвищення якості харчових продуктів, що споживаються дітьми» №5148, яким пропонується заборонити використання пальмової олії у деяких видах харчових продуктів. Представники бізнесу наголосили на доцільності перегляду окремих положень Проєкту Закону щодо заборони використання пальмової олії і її фракцій у деяких видах харчових продуктів. Зокрема стосовно маркування та необхідності збільшення перехідного періоду введення в дію проєкту закону.

Учасники зустрічі домовилися продовжувати комунікацію з метою вдосконалення законодавчого врегулювання безпечності та якості харчової продукції в Україні. Бізнес дякує пану Дмитру за продуктивний діалог!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Read articles. Share in social networks
0 Shares

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: