fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Харчові питання

08/ 04/ 2021
  Експерти Харчового комітету Асоціації зустрілись з народним депутатом Дмитром Соломчуком. Під час зустрічі учасники обговорили проєкт Закону «Про внесення змін до деяких законів України щодо підвищення якості харчових продуктів, що споживаються дітьми» №5148, яким пропонується заборонити використання пальмової олії у деяких видах харчових продуктів. Представники бізнесу наголосили на доцільності перегляду окремих положень Проєкту Закону щодо заборони використання пальмової олії і її фракцій у деяких видах харчових продуктів. Зокрема стосовно маркування та необхідності збільшення перехідного періоду введення в дію проєкту закону. Учасники зустрічі домовилися продовжувати комунікацію з метою вдосконалення законодавчого врегулювання безпечності та якості харчової продукції в Україні. Бізнес дякує пану Дмитру за продуктивний діалог!

Експерти Харчового комітету Асоціації зустрілись з народним депутатом Дмитром Соломчуком.

Під час зустрічі учасники обговорили проєкт Закону «Про внесення змін до деяких законів України щодо підвищення якості харчових продуктів, що споживаються дітьми» №5148, яким пропонується заборонити використання пальмової олії у деяких видах харчових продуктів. Представники бізнесу наголосили на доцільності перегляду окремих положень Проєкту Закону щодо заборони використання пальмової олії і її фракцій у деяких видах харчових продуктів. Зокрема стосовно маркування та необхідності збільшення перехідного періоду введення в дію проєкту закону.

Учасники зустрічі домовилися продовжувати комунікацію з метою вдосконалення законодавчого врегулювання безпечності та якості харчової продукції в Україні. Бізнес дякує пану Дмитру за продуктивний діалог!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: