fbpx
Size of letters 1x
Site color
Image
Additionally
Line height
Letter spacing
Font
Embedded items (videos, maps, etc.)
 

Regulatory Affairs

07/ 12/ 2020
  Експерти робочої групи з управління побутовими відходами Європейської БізнесАсоціації зустрілись з Оленою Колтик, директором Департаменту з питань поводження з відходами та екологічної безпеки Міндовкілля, Тетяною Тевкун, в.о. Менеджера реформи управління відходами Команди підтримки реформ, а також експертами у сфері екології, децентралізації та місцевого самоврядування. Під час зустрічі учасники обговорили положення рамкового проєкту Закону «Про управління відходами» №2207-1д, зокрема, особливу увагу приділили обговоренню питанням, що стосуються розширеної відповідальності виробника для відходів упаковки та муніципального адміністратора, а також обговорили взаємодію організації РВВ з місцевими органами влади.   Експерти, представники Міндовкілля та бізнесу домовилися продовжувати співпрацю з метою запровадження ефективної системи поводження з відходами в Україні, а також розробки секторального законопроєкту по відходах упаковки. Дякуємо усім учасникам зустрічі за конструктивний діалог!

Експерти робочої групи з управління побутовими відходами Європейської БізнесАсоціації зустрілись з Оленою Колтик, директором Департаменту з питань поводження з відходами та екологічної безпеки Міндовкілля, Тетяною Тевкун, в.о. Менеджера реформи управління відходами Команди підтримки реформ, а також експертами у сфері екології, децентралізації та місцевого самоврядування.

Під час зустрічі учасники обговорили положення рамкового проєкту Закону «Про управління відходами» №2207-1д, зокрема, особливу увагу приділили обговоренню питанням, що стосуються розширеної відповідальності виробника для відходів упаковки та муніципального адміністратора, а також обговорили взаємодію організації РВВ з місцевими органами влади.  

Експерти, представники Міндовкілля та бізнесу домовилися продовжувати співпрацю з метою запровадження ефективної системи поводження з відходами в Україні, а також розробки секторального законопроєкту по відходах упаковки.

Дякуємо усім учасникам зустрічі за конструктивний діалог!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Read articles. Share in social networks

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: