fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Регуляторні питання

07/ 12/ 2020
  Експерти робочої групи з управління побутовими відходами Європейської БізнесАсоціації зустрілись з Оленою Колтик, директором Департаменту з питань поводження з відходами та екологічної безпеки Міндовкілля, Тетяною Тевкун, в.о. Менеджера реформи управління відходами Команди підтримки реформ, а також експертами у сфері екології, децентралізації та місцевого самоврядування. Під час зустрічі учасники обговорили положення рамкового проєкту Закону «Про управління відходами» №2207-1д, зокрема, особливу увагу приділили обговоренню питанням, що стосуються розширеної відповідальності виробника для відходів упаковки та муніципального адміністратора, а також обговорили взаємодію організації РВВ з місцевими органами влади.   Експерти, представники Міндовкілля та бізнесу домовилися продовжувати співпрацю з метою запровадження ефективної системи поводження з відходами в Україні, а також розробки секторального законопроєкту по відходах упаковки. Дякуємо усім учасникам зустрічі за конструктивний діалог!

Експерти робочої групи з управління побутовими відходами Європейської БізнесАсоціації зустрілись з Оленою Колтик, директором Департаменту з питань поводження з відходами та екологічної безпеки Міндовкілля, Тетяною Тевкун, в.о. Менеджера реформи управління відходами Команди підтримки реформ, а також експертами у сфері екології, децентралізації та місцевого самоврядування.

Під час зустрічі учасники обговорили положення рамкового проєкту Закону «Про управління відходами» №2207-1д, зокрема, особливу увагу приділили обговоренню питанням, що стосуються розширеної відповідальності виробника для відходів упаковки та муніципального адміністратора, а також обговорили взаємодію організації РВВ з місцевими органами влади.  

Експерти, представники Міндовкілля та бізнесу домовилися продовжувати співпрацю з метою запровадження ефективної системи поводження з відходами в Україні, а також розробки секторального законопроєкту по відходах упаковки.

Дякуємо усім учасникам зустрічі за конструктивний діалог!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: