fbpx
Size of letters 1x
Site color
Image
Additionally
Line height
Letter spacing
Font
Embedded items (videos, maps, etc.)
 

Logistics issues

02/ 07/ 2020
    Представники Комітету з логістики Асоціації взяли участь в обговоренні зауважень до законопроєкту про Національну комісію з питань регулювання транспорту. Зустріч проходила в Міністерстві інфраструктури України під головуванням Міністра за участі представників Антимонопольного комітету України.   Представники Комітету наголосили на необхідності врахування у фінальній редакції законопроєкту: забезпечення незалежності діяльності НКРТ; вдосконалення моделі фінансування НКРТ; забезпечення єдиного підходу із законопроєктом «Про залізничний транспорт» в контексті запровадження вільних цін та залізничні перевезення; окреслення механізмів контролю за цільовим використання коштів від портових зборів. Ми вдячні Мінінфраструктури та усім стейкхолдерам за можливість спільного доопрацювання концепції Регулятора.
01/
 
Представники Комітету з логістики Асоціації взяли участь в обговоренні зауважень до законопроєкту про Національну комісію з питань регулювання транспорту. Зустріч проходила в Міністерстві інфраструктури України під головуванням Міністра за участі представників Антимонопольного комітету України.
 
Представники Комітету наголосили на необхідності врахування у фінальній редакції законопроєкту:
  • забезпечення незалежності діяльності НКРТ;
  • вдосконалення моделі фінансування НКРТ;
  • забезпечення єдиного підходу із законопроєктом «Про залізничний транспорт» в контексті запровадження вільних цін та залізничні перевезення;
  • окреслення механізмів контролю за цільовим використання коштів від портових зборів.
Ми вдячні Мінінфраструктури та усім стейкхолдерам за можливість спільного доопрацювання концепції Регулятора.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Read articles. Share in social networks

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: