fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

1210: усі ключові податкові зміни в окремому розділі на сайті “Василь Кісіль і Партнери”

09/ 06/ 2020
  Законопроєкт №1210 став Законом «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків…» №466. Частина закону вже діє. Інші положення запрацюють в різні дати від 1 липня 2020 року до 1 січня 2021 року. Закон змінює підходи до більшості податків в Україні. Через масштабність змін ми присвятили на нашому сайті окремий розділ www.vkp.ua/1210, де головні зміни об’єднані за темами: Правила контрольованих іноземних компаній (КІК) Дивіденди Податок на додану вартість (ПДВ) Податок на доходи фізичних осіб (інвестиційні активи) Тест основної мети Податок на прибуток Трансфертне ціноутворення Єдиний податок, діяльність ФОПів Постійне представництво нерезидента, облік нерезидента в Україні Податкові перевірки Оскарження рішень/дій податкового органу Листування з податковими органами Відповідальність за порушення Читайте детальніше про 1210 Із найважливіших змін: контрольовані іноземні компанії (КІК) треба буде розкрити українській податковій; українські бенефіціари будуть сплачувати податки з прибутку іноземних компаній в Україні; продаж українських активів оподатковуватиметься в Україні; платники податків зможуть взаємодіяти з податковими органами онлайн; податкова штрафуватиме за окремі порушення тільки після доведення вини платника податків. Щойно підписавши закон, Президент запропонував Кабміну внести зміни до Закону та відтермінувати окремі положення. Ми відслідковуємо зміни, щоб допомогти нашим клієнтам вчасно підготуватися до нових податкових реалій. Ми будемо оновлювати та доповнювати ці матеріали. Тож збережіть цю сторінку в закладки та підпишіться на оновлення.

Законопроєкт №1210 став Законом «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків…» №466. Частина закону вже діє. Інші положення запрацюють в різні дати від 1 липня 2020 року до 1 січня 2021 року.

Закон змінює підходи до більшості податків в Україні. Через масштабність змін ми присвятили на нашому сайті окремий розділ www.vkp.ua/1210, де головні зміни об’єднані за темами:

Читайте детальніше про 1210

Із найважливіших змін:

  • контрольовані іноземні компанії (КІК) треба буде розкрити українській податковій;
  • українські бенефіціари будуть сплачувати податки з прибутку іноземних компаній в Україні;
  • продаж українських активів оподатковуватиметься в Україні;
  • платники податків зможуть взаємодіяти з податковими органами онлайн;
  • податкова штрафуватиме за окремі порушення тільки після доведення вини платника податків.

Щойно підписавши закон, Президент запропонував Кабміну внести зміни до Закону та відтермінувати окремі положення. Ми відслідковуємо зміни, щоб допомогти нашим клієнтам вчасно підготуватися до нових податкових реалій.

Ми будемо оновлювати та доповнювати ці матеріали. Тож збережіть цю сторінку в закладки та підпишіться на оновлення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Стартуй в Telegram боті
Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: