fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

EBA Cooking Weekend разом з Borysov Gastrofamily

  • Дата: 11/04/2020 (СБ)
  • Мова: Українська/Російська (без перекладу)
  • Час: 11:00 - 12:30
  • Місце проведення:Oнлайн зустріч буде доступна на ресурсі Zoom.us
Google Apple Outlook Telegram Bot
  EBA Cooking Weekend разом з Borysov Gastrofamily. Дата: 11 квітня2020. Час: 11:00 12:30. Мова: Українська/Російська (без перекладу). Місце проведення: Oнлайн зустріч буде доступна на ресурсі Zoom.us. Реєстрація закрита! У всій цій метушні наближення великодніх свят залишилося майже непомітним. Хоча зараз нам як ніколи важливі відчуття підтримки та надії, які є невід’ємною частиною Великодня. Разом з Borysov Gastrofamily ми допоможемо вам підготуватися до свята. Оскільки Великдень неможливо уявити без святкової паски, ресторатор Дмитро Борисов із задоволенням покаже, як приготувати цю традиційну випічку за рецептом його прабабусі. Тож приєднуйтесь до нас з усією родиною, щоб ділитися гарним настроєм та сімейним затишком! Для приготування паски вам знадобиться: Борошно – 550 г Молоко – 250 мл Дріжджі – 11 г 3 штуки яєць Масло вершкове – 100 г Цукор – 150 г Лимонна цедра – 1 Горіхи, цукати, сухофрукти – 250 мл/ 1 склянка ( за бажанням) 1 стручок ванілі ( за бажанням) Сіль Цей майстер-клас запланований на 11 квітня об 11:00 і буде доступний на ресурсі Zoom. Посилання на онлайн-захід буде доступно після реєстрації. Зверніть увагу, що реєстрація обов’язкова, і лише зареєстровані учасники будуть проінформовані про будь-які можливі зміни у графіку. З нетерпінням чекаємо вас на нашому майстер-класі!Ви можете поставити питання:. Контактна особа:. Людмила Недокос. E-mail [email protected]. Контактний телефон. +38 067 218 09 04.

Реєстрація закрита!

У всій цій метушні наближення великодніх свят залишилося майже непомітним. Хоча зараз нам як ніколи важливі відчуття підтримки та надії, які є невід’ємною частиною Великодня. Разом з Borysov Gastrofamily ми допоможемо вам підготуватися до свята. Оскільки Великдень неможливо уявити без святкової паски, ресторатор Дмитро Борисов із задоволенням покаже, як приготувати цю традиційну випічку за рецептом його прабабусі. Тож приєднуйтесь до нас з усією родиною, щоб ділитися гарним настроєм та сімейним затишком!

Для приготування паски вам знадобиться:

  • Борошно – 550 г
  • Молоко – 250 мл
  • Дріжджі – 11 г
  • 3 штуки яєць
  • Масло вершкове – 100 г
  • Цукор – 150 г
  • Лимонна цедра – 1
  • Горіхи, цукати, сухофрукти – 250 мл/ 1 склянка ( за бажанням)
  • 1 стручок ванілі ( за бажанням)
  • Сіль

Цей майстер-клас запланований на 11 квітня об 11:00 і буде доступний на ресурсі Zoom.

Посилання на онлайн-захід буде доступно після реєстрації.

Зверніть увагу, що реєстрація обов’язкова, і лише зареєстровані учасники будуть проінформовані про будь-які можливі зміни у графіку.

З нетерпінням чекаємо вас на нашому майстер-класі!

Ви можете поставити питання:

Контактна особа:

Людмила Недокос

Зв'язатись
+38 067 218 09 04

Звіт та фотогалерея

Зареєструватися
Ім'я (укр)
Прізвище (укр)
Посада (укр)
Ім'я (англ)
Прізвище (англ)
Посада (англ)
Контактний телефон
Зареєструватися
Закрити - 0
Зареєструватися
Закрити

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: