fbpx

EBA Cooking Weekend разом з Borysov Gastrofamily

11/ 04/ 2020

Готуємо Паску з Borysov Gastrofamily

#stayathomewithEBAГотуємо Паску з Borysov Gastrofamily і чекаємо на Ваші фото з процесом приготування і результатами 😊

Gepostet von European Business Association am Samstag, 11. April 2020

 

У всій цій метушні наближення великодніх свят залишилося майже непомітним. Хоча зараз нам як ніколи важливі відчуття підтримки та надії, які є невід’ємною частиною Великодня. Разом з Borysov Gastrofamily ми допоможемо вам підготуватися до свята. Оскільки Великдень неможливо уявити без святкової паски, ресторатор Дмитро Борисов із задоволенням покаже, як приготувати цю традиційну випічку за рецептом його прабабусі. Тож приєднуйтесь до нас з усією родиною, щоб ділитися гарним настроєм та сімейним затишком!

Для приготування паски вам знадобиться:

  • Борошно – 550 г
  • Молоко – 250 мл
  • Дріжджі – 11 г
  • 3 штуки яєць
  • Масло вершкове – 100 г
  • Цукор – 150 г
  • Лимонна цедра – 1
  • Горіхи, цукати, сухофрукти – 250 мл/ 1 склянка ( за бажанням)
  • 1 стручок ванілі ( за бажанням)
  • Сіль

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Стартуй в Telegram боті
Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальни мережами.
0 Шейрів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: