fbpx
Size of letters 1x
Site color
Image
Additionally
Line height
Letter spacing
Font
Embedded items (videos, maps, etc.)
 

Somersby запускає нову лінійку

27/ 04/ 2021
  З початком теплого сезону Somersby представляє довгоочікувані новинки: Secco і Spritz — два нові вишукані смаки, які стануть чудовою освіжною альтернативою легким винам і коктейлям. Somersby Secco — освіжний яблучний сидр із характером білого вина. Смак напівсолодкий, із приємним ароматом зелених яблук, які надають сидру збалансований післясмак. Somersby Spritz — освіжний сидр із гіркувато-солодким апельсиновим смаком у поєднанні з легкою кислинкою та ароматними трав’яними нотками, натхненний знаменитим коктейлем Aperol Spritz. Новинки незабаром будуть доступні на полицях магазинів. Представлені у форматі преміальної пляшки об’ємом 0,33 л з тисненням. Somersby завжди створює ідеальну атмосферу для відпочинку в колі друзів. А цього року робить це надзвичайно стильно, тому який би смак ви не вибрали, напій буде відмінним доповненням до легких закусок. Найкраще смакують охолодженими. Любителі сидру можуть вибрати й інші смаки із бренд-лінійки: класичний Somersby, а також із соком чорниці, смаком кавуна або манго-лайма. * * * Carlsberg Ukraine є частиною Carlsberg Group, однієї із провідних пивоварних груп у світі з великим портфелем брендів пива та інших напоїв. До складу Carlsberg Ukraine входять заводи в Запоріжжі, Києві та Львові. У портфель Carlsberg в Україні входять пиво, алкогольні та безалкогольні напої таких торговельних марок, як «Львівське», Robert Doms, Baltika, Carlsberg, Tuborg, Kronenbourg 1664, «Арсенал», «Квас Тарас», Somersby, Guinness, Seth & Rileys Garage, Warsteiner, Grimbergen та інші. Більш детальну інформацію можна отримати на сайті carlsbergukraine.com.

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Start
in the Telegram bot
Read articles. Share in social networks
0 Shares

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: