fbpx
Size of letters 1x
Site color
Image
Additionally
Line height
Letter spacing
Font
Embedded items (videos, maps, etc.)
 

Готуємось до Євро разом: «Львівське» випускає лімітований сорт «Львівське Фанатське»

04/ 06/ 2021
  У червні стартує чемпіонат Європи з футболу. Серед найкращих команд континенту буде і наша збірна! Підтримуючи знакові для країни події, для всіх вболівальників «Львівське» випускає лімітовану новинку – «Львівське Фанатське». «Львівське Фанатське» — це світле пиво, що має чистий освіжний солодовий смак, який у поєднанні із приємною хмелевою гіркотою та легкими фруктовими нотками прийдеться до душі усім футбольним фанам. Випускається у форматах: скло 0,5 л та ПЕТ 1,15 л. Найкраще смакує охолодженим під час підтримки улюбленої команди левів на європейській першості. Матчі збірної України стартують уже з 13 червня. Розклад ігор, який, зокрема, можна знайти і на звороті етикетки формату 1,15л, наступний: 13 червня Група C: Нідерланди – Україна, 21:00 17 червня Група C: Україна – Північна Македонія, 15:00 21 червня Група C: Україна – Австрія, 18:00 Фінал чемпіонату заплановано на 11 липня. Отже, підтримаймо нашу команду разом із «Львівським». Мільйони українців – одна збірна! * * * Carlsberg Ukraine є частиною Carlsberg Group, однієї із провідних пивоварних груп у світі з великим портфелем брендів пива та інших напоїв. До складу Carlsberg Ukraine входять заводи в Запоріжжі, Києві та Львові. У портфель Carlsberg в Україні входять пиво, алкогольні та безалкогольні напої таких торговельних марок, як «Львівське», Robert Doms, Baltika, Carlsberg, Tuborg, Kronenbourg 1664, «Арсенал», «Квас Тарас», Somersby, Guinness, Seth & Rileys Garage, Warsteiner, Grimbergen та інші. Більш детальну інформацію можна отримати на сайті carlsbergukraine.com.

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Start
in the Telegram bot
Read articles. Share in social networks

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: