fbpx
Size of letters 1x
Site color
Image
Additionally
Line height
Letter spacing
Font
Embedded items (videos, maps, etc.)
 

Профорієнтаційна платформа EBA

  • Date: 25/05/2020 (MON)
  • Language: Українська, російська
  • Time: 15:00 - 16:30
Place:

Онлайн

Google Apple Outlook Telegram Bot
  Профорієнтаційна платформа EBA. Date: 25 May2020. Time: 15:00 16:30. Language: Українська, російська. Place: Онлайн. Шановні колеги, Запрошуємо Вас та Ваших дітей шкільного віку від 12 років на вебінар в рамках профорієнтаційної платформи EBA, присвячену ресторанній справі за участю Tres Frances, що відбудеться у середу 22 травня о 15:00 в Zoom. Посилання на трансляцію буде доступне після реєстрації на сайті. Тема: Транформація ролі шефа та ключових членів команди кафе чи ресторану в епоху брейку комунікацій та переоцінка цінностей Про що будемо говорити: Е Умови реєстрації: Онлайн реєстрація обов’язкова Чекаємо на Вас!Speakers. Нев’ядомська Наталія. Керуючий партнер ресторанів Très FRANÇAIS. Пожар Сергій. Бренд шеф ресторанів Très FRANÇAIS. You can send a question to:. Contact person:. Деревянко Віктор. E-mail [email protected].

Шановні колеги,

Запрошуємо Вас та Ваших дітей шкільного віку від 12 років на вебінар в рамках профорієнтаційної платформи EBA, присвячену ресторанній справі за участю Tres Frances, що відбудеться у середу 22 травня о 15:00 в Zoom.

Посилання на трансляцію буде доступне після реєстрації на сайті.

Тема: Транформація ролі шефа та ключових членів команди кафе чи ресторану в епоху брейку комунікацій та переоцінка цінностей

Про що будемо говорити:

  • Е

Умови реєстрації:

  • Онлайн реєстрація обов’язкова

Чекаємо на Вас!

Speakers

1 / 2
Нев’ядомська Наталія
Керуючий партнер ресторанів Très FRANÇAIS
Пожар Сергій
Бренд шеф ресторанів Très FRANÇAIS
Нев’ядомська Наталія
Пожар Сергій

You can send a question to:

Contact person:

Дерев'янко Віктор

Contact

Partners

Register
First name
Last name
Company name
Job title
Contact phone
E-mail
Register
Close - 0
Register
Close

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: