fbpx
Size of letters 1x
Site color
Image
Additionally
Line height
Letter spacing
Font
Embedded items (videos, maps, etc.)
 

Експертна дискусія Асоціації «Бізнес-клімат в Україні: Огляд трендів 2021-22»

  • Date: 26/11/2021 (FRI)
  • Time: 08:00 - 17:00
Google Apple Outlook Telegram Bot
  Експертна дискусія Асоціації «Бізнес-клімат в Україні: Огляд трендів 2021-22». Date: 26 November2021. Time: 08:00 17:00. У першій половині 2021 року найбільші інвестори та міжнародні компанії зі стриманим оптимізмом оцінили ситуацію щодо ведення бізнесу в Україні. Чи змінилися їх настрої під кінець року? Що вплинуло на оцінки бізнесу та яким буде подальший розвиток бізнес-середовища в країні? Відповіді ми озвучимо під час експертної дискусії Асоціації «Бізнес-клімат в Україні: Огляд трендів 2021-22». Дискусія розпочнеться з презентації результатів нової хвилі «Індексу інвестиційної привабливості», проведеного у партнерстві з юридичною фірмою Василь Кicіль і Партнери. Разом з експертами ми підсумуємо ключові висновки Індексу, сформуємо загальну картину щодо розвитку інвестиційного клімату України у 2021 році та поговоримо про: Динаміку інвестиційного клімату України, тренди та фактори впливу; Очікування гендиректорів щодо розвитку бізнес-клімату у 2022 році; Постпандемічні виклики: темпи вакцинації в компаніях, дистанційна робота, наслідки карантинних обмежень; Необхідні кроки для підтримки інвесторів в постковідних умовах; ТОП реформ для підвищення інвестиційної привабливості України. Ця подія запланована на _   об _:00 і буде доступна на ресурсі Zoom. Посилання на трансляцію буде доступно після реєстрації. Будь ласка, зверніть увагу, що попередня реєстрація обов’язкова і тільки зареєстровані учасники будуть повідомлені про будь-які можливі зміни в розкладі. Чекаємо вас на нашій зустрічі!

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

Register
First Name (ua)
Last Name (ua)
Job Title (ua)
First Name (en)
Last Name (en)
Job Title (en)
Contact Phone
Register
Close - 0
Register
Close

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: