fbpx
Size of letters 1x
Site color
Image
Additionally
Line height
Letter spacing
Font
Embedded items (videos, maps, etc.)
 

Grain and Oilseeds

31/ 05/ 2021
  Спрощено проведення деяких фітосанітарних процедур Наразі розпочався період подання документів заявниками для проведення фітосанітарних процедур до територіальних органів Держпродспоживслужби. Для агробізнесу вкрай важливо пройти процедуру інспекції полів та відбору зразків у термін, обмежений періодом вегетації рослин. До того ж, проходження відповідних фітосанітарних процедур є необхідною складовою підготовки експорту ячменю до КНР. Завдяки оперативному опрацюванню Мінекономіки цього питання, бізнес отримав роз’яснення стосовно того, що можуть застосовуватись будь-які геопросторові дані, які дають можливість визначити місцезнаходження ділянок, вільних від регульованих шкідливих організмів. Це врегулювало колізію між вимогами різних територіальних органів Держпродспоживслужби, які вимагали надання виключно поворотних точок, які фактично не давали можливість інспектору ідентифікувати місцезнаходження ділянок, а лише ускладнювали процес подачі документів. Ми вдячні Мінекономіки за швидку реакцію та уточнення необхідних вимог, встановлених нещодавно затвердженим наказом Мінекономіки.   Довідково: Європейська Бізнес Асоціація вітає вдосконалення фітосанітарних процедур.

Спрощено проведення деяких фітосанітарних процедур

Наразі розпочався період подання документів заявниками для проведення фітосанітарних процедур до територіальних органів Держпродспоживслужби. Для агробізнесу вкрай важливо пройти процедуру інспекції полів та відбору зразків у термін, обмежений періодом вегетації рослин. До того ж, проходження відповідних фітосанітарних процедур є необхідною складовою підготовки експорту ячменю до КНР.

Завдяки оперативному опрацюванню Мінекономіки цього питання, бізнес отримав роз’яснення стосовно того, що можуть застосовуватись будь-які геопросторові дані, які дають можливість визначити місцезнаходження ділянок, вільних від регульованих шкідливих організмів. Це врегулювало колізію між вимогами різних територіальних органів Держпродспоживслужби, які вимагали надання виключно поворотних точок, які фактично не давали можливість інспектору ідентифікувати місцезнаходження ділянок, а лише ускладнювали процес подачі документів.

Ми вдячні Мінекономіки за швидку реакцію та уточнення необхідних вимог, встановлених нещодавно затвердженим наказом Мінекономіки.

 

Довідково: Європейська Бізнес Асоціація вітає вдосконалення фітосанітарних процедур.

Read articles. Share in social networks

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: