fbpx
Size of letters 1x
Site color
Image
Additionally
Line height
Letter spacing
Font
Embedded items (videos, maps, etc.)
 

Ukraine Recovery

29/ 05/ 2023
  Європейська Бізнес Асоціація вітає прийняття в першому читанні проєкту Закону №9015 щодо страхування інвестицій в Україні від воєнних ризиків Комітет Асоціації з питань відновлення України неодноразово наголошував на необхідності вирішення питання страхування інвестицій від воєнних ризиків. Адже без цього залучити нові інвестиції в економіку України надзвичайно складно. Відтак, Асоціація підтримала реєстрацію та необхідність якнайшвидшого прийняття проєкту Закону «Про внесення змін до Закону України «Про фінансові механізми стимулювання експортної діяльності щодо страхування інвестицій в Україні від воєнних ризиків» №9015 від 14 лютого 2023 року. Так, в разі після прийняття Проєкту Закону № 9015 в другому читанні та його підписання Президентом експортно-кредитне агентство зможе страхувати від воєнних ризиків інвестиції українських та іноземних компаній в Україні. Тож, Європейська Бізнес Асоціація народним депутатам за підтримку цієї законодавчої ініціативи та сподівається на подальше якнайшвидше прийняття Проєкту Закону №9015 в другому читанні та в цілому. Якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтесь до [email protected], Керівника Департаменту комітетів Асоціації.

Європейська Бізнес Асоціація вітає прийняття в першому читанні проєкту Закону №9015 щодо страхування інвестицій в Україні від воєнних ризиків

Комітет Асоціації з питань відновлення України неодноразово наголошував на необхідності вирішення питання страхування інвестицій від воєнних ризиків. Адже без цього залучити нові інвестиції в економіку України надзвичайно складно.

Відтак, Асоціація підтримала реєстрацію та необхідність якнайшвидшого прийняття проєкту Закону «Про внесення змін до Закону України «Про фінансові механізми стимулювання експортної діяльності” щодо страхування інвестицій в Україні від воєнних ризиків» №9015 від 14 лютого 2023 року.

Так, в разі після прийняття Проєкту Закону № 9015 в другому читанні та його підписання Президентом експортно-кредитне агентство зможе страхувати від воєнних ризиків інвестиції українських та іноземних компаній в Україні.

Тож, Європейська Бізнес Асоціація народним депутатам за підтримку цієї законодавчої ініціативи та сподівається на подальше якнайшвидше прийняття Проєкту Закону №9015 в другому читанні та в цілому.

Якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтесь до [email protected], Керівника Департаменту комітетів Асоціації.

Read articles. Share in social networks

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: