fbpx
Size of letters 1x
Site color
Image
Additionally
Line height
Letter spacing
Font
Embedded items (videos, maps, etc.)
 

Regulatory Affairs, Consumer Electronics, Retail, Food

13/ 10/ 2022
  13 жовтня відбулась зустріч компаній-членів Асоціації з Головою підкомітету з питань регуляторної політики Комітету ВРУ з питань економічного розвитку Ганною Лічман, а також фахівцями Міністерства економіки України та Міністерства цифрової трансформації України. Темою для жвавої дискусії став проєкт Закону №6134 «Про захист прав споживачів», який нещодавно був прийнятий Парламентом за основу та наразі готується до другого читання. Під час зустрічі сторони обговорили пропозиції Асоціації до законопроєкту та можливості їх врахування в якості правок до другого читання. Сам законопроєкт розроблений з метою наближення національного законодавства про захист прав споживачів до законодавства Європейського Союзу та закладає підвалини для врегулювання певних болючих питань як для бізнесу, так і для споживачів. Тож, Асоціація сподівається на максимальне врахування наданих нами пропозицій та подальшу конструктивну співпрацю з органами державної влади при підготовці підзаконних актів для виконання положень законопроєкту 6134 після його прийняття.

13 жовтня відбулась зустріч компаній-членів Асоціації з Головою підкомітету з питань регуляторної політики Комітету ВРУ з питань економічного розвитку Ганною Лічман, а також фахівцями Міністерства економіки України та Міністерства цифрової трансформації України. Темою для жвавої дискусії став проєкт Закону №6134 «Про захист прав споживачів», який нещодавно був прийнятий Парламентом за основу та наразі готується до другого читання.

Під час зустрічі сторони обговорили пропозиції Асоціації до законопроєкту та можливості їх врахування в якості правок до другого читання.

Сам законопроєкт розроблений з метою наближення національного законодавства про захист прав споживачів до законодавства Європейського Союзу та закладає підвалини для врегулювання певних болючих питань як для бізнесу, так і для споживачів.

Тож, Асоціація сподівається на максимальне врахування наданих нами пропозицій та подальшу конструктивну співпрацю з органами державної влади при підготовці підзаконних актів для виконання положень законопроєкту 6134 після його прийняття.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Read articles. Share in social networks

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: