fbpx
Size of letters 1x
Site color
Image
Additionally
Line height
Letter spacing
Font
Embedded items (videos, maps, etc.)
 

Health Care

17/ 09/ 2021
  17 вересня 2021 року менеджер Комітету з охорони здоров’я Європейської Бізнес Асоціації Дмитро Лур’є взяв участь в якості спікера у панелі «Наступні кроки у створенні Позитивного переліку лікарських засобів для фінансування за державні кошти: перспективи зацікавлених сторін» ІІІ-го Національного форуму з оцінки медичних технологій, організованого Міністерством охорони здоров’я України за підтримки проєкту USAID Україна «SAFEMed». ІІІ-ій Національний форум з оцінки медичних технологій було присвячено обговоренню таких тем: прогрес у розвитку екосистеми ОМТ після впровадження дорожньої карти ОМТ; виявлення прогалин та створення плану дій щодо створення Незалежного агентства з ОМТ; кращий міжнародний досвід щодо впровадження Позитивного переліку лікарських засобів та можливість його запровадження в Україні; погодження стратегії впровадження ОМТ для медичних виробів; створення спільної стратегії подальшого розвитку для забезпечення ОМТ в Україні; Наприкінці 2020 року уряд затвердив порядок проведення оцінки медичних препаратів. У березні 2021 року схвалено Настанову з державної ОМТ для лікарських засобів. Наступними кроками запровадження ОМТ мають стати формування єдиного позитивного переліку лікарських засобів для закупівель за державні кошти та створення незалежного агентства з проведення ОМТ.

17 вересня 2021 року менеджер Комітету з охорони здоров’я Європейської Бізнес Асоціації Дмитро Лур’є взяв участь в якості спікера у панелі «Наступні кроки у створенні Позитивного переліку лікарських засобів для фінансування за державні кошти: перспективи зацікавлених сторін» ІІІ-го Національного форуму з оцінки медичних технологій, організованого Міністерством охорони здоров’я України за підтримки проєкту USAID Україна «SAFEMed».

ІІІ-ій Національний форум з оцінки медичних технологій було присвячено обговоренню таких тем:

  • прогрес у розвитку екосистеми ОМТ після впровадження дорожньої карти ОМТ;
  • виявлення прогалин та створення плану дій щодо створення Незалежного агентства з ОМТ;
  • кращий міжнародний досвід щодо впровадження Позитивного переліку лікарських засобів та можливість його запровадження в Україні;
  • погодження стратегії впровадження ОМТ для медичних виробів;
  • створення спільної стратегії подальшого розвитку для забезпечення ОМТ в Україні;

Наприкінці 2020 року уряд затвердив порядок проведення оцінки медичних препаратів. У березні 2021 року схвалено Настанову з державної ОМТ для лікарських засобів. Наступними кроками запровадження ОМТ мають стати формування єдиного позитивного переліку лікарських засобів для закупівель за державні кошти та створення незалежного агентства з проведення ОМТ.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Read articles. Share in social networks

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: