fbpx
Size of letters 1x
Site color
Image
Additionally
Line height
Letter spacing
Font
Embedded items (videos, maps, etc.)
 

Grain and Oilseeds

26/ 07/ 2021
  Комітет зернових та олійних культур Європейської Бізнес Асоціації мав зустріч щодо цифрової трансформації в аграрній галузі з Тарасом Дзьобою, Заступником Міністра аграрної політики та продовольства України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації. Проблема з крадіжками зерна на складах давно турбує сільськогосподарські компанії, через яку вони втрачають значні кошти, і тільки з розвитком діджиталізації з’явилися інструменти для протидії шахрайству. Власне, рішення просте — переведення обігу складських документів на зерно в електронну форму та позбавлення солідного переліку папірців і обтяжливого документообігу. Від імені бізнесу щиро дякуємо за зустріч. Спільнота вітає пришвидшення діджиталізації у зерновій галузі, тому усіляко готова сприяти та допомагати у процесі трансформації.

Комітет зернових та олійних культур Європейської Бізнес Асоціації мав зустріч щодо цифрової трансформації в аграрній галузі з Тарасом Дзьобою, Заступником Міністра аграрної політики та продовольства України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації.

Проблема з крадіжками зерна на складах давно турбує сільськогосподарські компанії, через яку вони втрачають значні кошти, і тільки з розвитком діджиталізації з’явилися інструменти для протидії шахрайству. Власне, рішення просте — переведення обігу складських документів на зерно в електронну форму та позбавлення солідного переліку папірців і обтяжливого документообігу.

Від імені бізнесу щиро дякуємо за зустріч. Спільнота вітає пришвидшення діджиталізації у зерновій галузі, тому усіляко готова сприяти та допомагати у процесі трансформації.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Read articles. Share in social networks

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: