fbpx
Size of letters 1x
Site color
Image
Additionally
Line height
Letter spacing
Font
Embedded items (videos, maps, etc.)
 

Food

31/ 05/ 2021
  Експерти Харчового Комітету зустрілись з Владиславою Магалецькою, Головою Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та Заступниками Голови Держпродспоживслужби – Ольгою Шевченко та Анатолієм Вовнюком. Під час зустрічі учасники обговорили нагальні питання, що турбують бізнес-спільноту. Так,  представниками бізнесу та Держпроспоживслужби домовилися про створення робочої групи для швидкого опрацювання проблем, що виникають з формами міжнародних сертифікатів. Окрім того, мова йшла про нові правила ввезення зразків продукції, проведення фітосанітарних процедур, запровадження PHIS (Phytosanitary Inspection System), реєстрації кормових добавок.  Бізнес дякує Голові та заступникам Держпродспоживслужби за постійний діалог!

Експерти Харчового Комітету зустрілись з Владиславою Магалецькою, Головою Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та Заступниками Голови Держпродспоживслужби – Ольгою Шевченко та Анатолієм Вовнюком.

Під час зустрічі учасники обговорили нагальні питання, що турбують бізнес-спільноту. Так,  представниками бізнесу та Держпроспоживслужби домовилися про створення робочої групи для швидкого опрацювання проблем, що виникають з формами міжнародних сертифікатів. Окрім того, мова йшла про нові правила ввезення зразків продукції, проведення фітосанітарних процедур, запровадження PHIS (Phytosanitary Inspection System), реєстрації кормових добавок. 

Бізнес дякує Голові та заступникам Держпродспоживслужби за постійний діалог!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Read articles. Share in social networks

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: