fbpx
Size of letters 1x
Site color
Image
Additionally
Line height
Letter spacing
Font
Embedded items (videos, maps, etc.)
 

Grain and Oilseeds, Food

23/ 04/ 2021
  Представники Харчового комітету та Комітету зернових та олійних культур Європейської Бізнес Асоціації зустрілись з Владиславом Седиком, Першим Заступником Голови Держпродспоживслужба.   Під час зустрічі учасники обговорили статус заборони ввезення з Іспанії об’єктів регулювання у салатах свіжих та капусті, підстави та процедури інспектування, огляду та відбору зразків з партії рослин і рослинних продуктів для проведення фітосанітарної експертизи, вибіркового контролю палет як товаросупроводжувальної тари. А також питання, що стосуються діджиталізації та співпраці з КНР.   Учасники зустрічі домовилися продовжувати комунікацію з метою оперативного опрацювання питань від бізнесу. Асоціація дякує пану Владиславу за відвертий діалог!  
Представники Харчового комітету та Комітету зернових та олійних культур Європейської Бізнес Асоціації зустрілись з Владиславом Седиком, Першим Заступником Голови Держпродспоживслужба.
 
Під час зустрічі учасники обговорили статус заборони ввезення з Іспанії об’єктів регулювання у салатах свіжих та капусті, підстави та процедури інспектування, огляду та відбору зразків з партії рослин і рослинних продуктів для проведення фітосанітарної експертизи, вибіркового контролю палет як товаросупроводжувальної тари. А також питання, що стосуються діджиталізації та співпраці з КНР.
 
Учасники зустрічі домовилися продовжувати комунікацію з метою оперативного опрацювання питань від бізнесу. Асоціація дякує пану Владиславу за відвертий діалог!
 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Read articles. Share in social networks

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: