fbpx
Size of letters 1x
Site color
Image
Additionally
Line height
Letter spacing
Font
Embedded items (videos, maps, etc.)
 

Regulatory Affairs

10/ 02/ 2021
  Представники робочої групи поводження з побутовими відходами Європейської Бізнес Асоціації зустрілись з Олександром Маріковським - Заступником голови Комітету ВРУ з питань екологічної політики та природокористування. Під час зустрічі учасники обговорили статус рамкового проєкту Закону «Про управління відходами» №2207-1д, а також секторальні законопроєкти: «Про відходи упаковки», щодо відходів електричного та електронного обладнання 2350 та 2352 щодо відходів батарейок. Окрім того, Проєкт Закону «Про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо встановлення відповідальності за вчинення опору та втручання в діяльність державного інспектора України з охорони навколишнього природного середовища, працівника служби державної охорони природно-заповідного фонду України під час виконання ними службових обовязків» №4459 та питання, що стосуються реформи держекоконтролю та екологічних фінансів. Заступник голови Комітету ВРУ з питань екологічної політики та природокористування та представники бізнесу домовилися продовжувати співпрацю з метою запровадження ефективної системи поводження з відходами в Україні.  Дякуємо усім учасникам зустрічі за конструктивний діалог!

Представники робочої групи поводження з побутовими відходами Європейської Бізнес Асоціації зустрілись з Олександром Маріковським – Заступником голови Комітету ВРУ з питань екологічної політики та природокористування.

Під час зустрічі учасники обговорили статус рамкового проєкту Закону «Про управління відходами» №2207-1д, а також секторальні законопроєкти: «Про відходи упаковки», щодо відходів електричного та електронного обладнання 2350 та 2352 щодо відходів батарейок.

Окрім того, Проєкт Закону «Про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо встановлення відповідальності за вчинення опору та втручання в діяльність державного інспектора України з охорони навколишнього природного середовища, працівника служби державної охорони природно-заповідного фонду України під час виконання ними службових обов’язків» №4459 та питання, що стосуються реформи держекоконтролю та екологічних фінансів.

Заступник голови Комітету ВРУ з питань екологічної політики та природокористування та представники бізнесу домовилися продовжувати співпрацю з метою запровадження ефективної системи поводження з відходами в Україні. 

Дякуємо усім учасникам зустрічі за конструктивний діалог!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Read articles. Share in social networks

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: