fbpx
Size of letters 1x
Site color
Image
Additionally
Line height
Letter spacing
Font
Embedded items (videos, maps, etc.)
 

Regulatory Affairs

09/ 11/ 2020
  Представники Регуляторного Комітету Європейської Бізнес Асоціації зустрілись із заступником Голови Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру – Мариною Смірновою та експертами Держгеокадастру. У ході зустрічі учасники обговорили питання, що стосуються зняття обмежень на придбання у власність земельних ділянок несільськогосподарського призначення іноземцями. Також у яких випадках українська юридична особа, 100% частки у статутному капіталі якої належать іноземній юридичній особі/іноземцю, може набувати у власність земельні ділянки несільськогосподарського призначення. Статус підготовки підзаконних нормативно-правових актів щодо процедури видачі дозволу на зняття та перенесення родючого шару ґрунту. Окрім того, експерти обговорили порядок та підстави отримання документів, які підтверджують нормативно грошову оцінку земельних ділянок та строки інформування платників податків щодо зміни такої грошової оцінки та ряд інших питань. Спільнота дякує за конструктивний діалог фахівцям Держгеокадастру!

Представники Регуляторного Комітету Європейської Бізнес Асоціації зустрілись із заступником Голови Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру – Мариною Смірновою та експертами Держгеокадастру.

У ході зустрічі учасники обговорили питання, що стосуються зняття обмежень на придбання у власність земельних ділянок несільськогосподарського призначення іноземцями. Також у яких випадках українська юридична особа, 100% частки у статутному капіталі якої належать іноземній юридичній особі/іноземцю, може набувати у власність земельні ділянки несільськогосподарського призначення. Статус підготовки підзаконних нормативно-правових актів щодо процедури видачі дозволу на зняття та перенесення родючого шару ґрунту. Окрім того, експерти обговорили порядок та підстави отримання документів, які підтверджують нормативно грошову оцінку земельних ділянок та строки інформування платників податків щодо зміни такої грошової оцінки та ряд інших питань.

Спільнота дякує за конструктивний діалог фахівцям Держгеокадастру!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Read articles. Share in social networks

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: