fbpx
Size of letters 1x
Site color
Image
Additionally
Line height
Letter spacing
Font
Embedded items (videos, maps, etc.)
 

Kharkiv Finance & Taxes

29/ 04/ 2020
  На онлайн-засіданні Податково-фінансового комітету обговорили останні зміни податкового законодавства разом із партнерами Crowe LF Ukraine. Ольга Богданова проаналізувала динаміку показників ПДВ за 2015-2019 рр. у розрізі України (обсяги надходжень на рахунки системи електронного адміністрування, розміри бюджетного відшкодування тощо). Віталій Смердов представив апдейт податкових послаблень в Україні у звязку з карантином (збільшення сумових лімітів за єдиним податком, пільги з податку на прибуток і ПДВ, звільнення від ЄСВ, земельного податку, податку на нерухомість). Окрему увагу було приділено новим вимогам фінансового моніторингу до грошових переказів усередині України й за кордон. Дмитро Михайленко поділився інформацією щодо секторальних зустрічей Податкового комітету ВР України, які вже відбулися (фармацевтична й хімічна галузі, авіа/судо/машинобудування) та запросив до участі в наступних (IT, харчова промисловість, рітейл). Дякуємо спікерам за актуальну інформацію!Speakers. Dmitriy Mikhailenko. Managing Partner Crowe Mikhailenko. Vitaliy Smerdov. Партнер податкової практики Crowe Mikhailenko, директор Палати податкових консультантів, позаштатний консультант Комітету ВР України з питань фінансів, податкової та митної політики.

На онлайн-засіданні Податково-фінансового комітету обговорили останні зміни податкового законодавства разом із партнерами Crowe LF Ukraine.

Ольга Богданова проаналізувала динаміку показників ПДВ за 2015-2019 рр. у розрізі України (обсяги надходжень на рахунки системи електронного адміністрування, розміри бюджетного відшкодування тощо).

Віталій Смердов представив апдейт податкових послаблень в Україні у зв’язку з карантином (збільшення сумових лімітів за єдиним податком, пільги з податку на прибуток і ПДВ, звільнення від ЄСВ, земельного податку, податку на нерухомість). Окрему увагу було приділено новим вимогам фінансового моніторингу до грошових переказів усередині України й за кордон.

Дмитро Михайленко поділився інформацією щодо секторальних зустрічей Податкового комітету ВР України, які вже відбулися (фармацевтична й хімічна галузі, авіа/судо/машинобудування) та запросив до участі в наступних (IT, харчова промисловість, рітейл).

Дякуємо спікерам за актуальну інформацію!

Speakers

1 / 2
Dmitriy Mikhailenko
Managing Partner Crowe Mikhailenko
Vitaliy Smerdov
Партнер податкової практики Crowe Mikhailenko, директор Палати податкових консультантів, позаштатний консультант Комітету ВР України з питань фінансів, податкової та митної політики
Dmitriy Mikhailenko
Vitaliy Smerdov

Partners

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Read articles. Share in social networks

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: