fbpx
Size of letters 1x
Site color
Image
Additionally
Line height
Letter spacing
Font
Embedded items (videos, maps, etc.)
 

Logistics

26/ 07/ 2018
  Компанії-члени Комітету з логістики Асоціації зустрілись із керівництвом ПАТ «Укрзалізниця» (Євген Кравцов, Олександр Карначев, Андрій Рязанцев) для обговорення нещодавно прийнятого рішення Правління ПАТ «Укрзалізниця» щодо зближення тарифних класів та уніфікації тарифів для порожнього пробігу. На зустрічі представники компаній-членів Асоціації, які представляють зернотрейдерів, вантажовідправників, ГМК, експедиторів ще раз висловили свою позицію залишити «Тдод» лише у формулі для розрахунку вантажного пробігу, адже таке нововведення значно збільшує витрати на перевезення вантажів залізницею України. Експерти Асоціації наголосили на тому, що зближувати у цьому році тарифні класи є недоцільним, адже в цьому році вже відбулась дерегуляція вагонної складової, що привела до значного фінансового навантаження на користувачів вагонами ПАТ «Укрзалізниця». Асоціація дякує усім учасникам зустрічі за конструктивний діалог, компанії-члени Асоціації вкотре наголошують на важливості дотримання поступового механізму запровадження ринкових цін за користування вагонами ПАТ «Укрзалізниця»!

Компанії-члени Комітету з логістики Асоціації зустрілись із керівництвом ПАТ «Укрзалізниця» (Євген Кравцов, Олександр Карначев, Андрій Рязанцев) для обговорення нещодавно прийнятого рішення Правління ПАТ «Укрзалізниця» щодо зближення тарифних класів та уніфікації тарифів для порожнього пробігу.

На зустрічі представники компаній-членів Асоціації, які представляють зернотрейдерів, вантажовідправників, ГМК, експедиторів ще раз висловили свою позицію залишити «Тдод» лише у формулі для розрахунку вантажного пробігу, адже таке нововведення значно збільшує витрати на перевезення вантажів залізницею України. Експерти Асоціації наголосили на тому, що зближувати у цьому році тарифні класи є недоцільним, адже в цьому році вже відбулась дерегуляція вагонної складової, що привела до значного фінансового навантаження на користувачів вагонами ПАТ «Укрзалізниця».

Асоціація дякує усім учасникам зустрічі за конструктивний діалог, компанії-члени Асоціації вкотре наголошують на важливості дотримання поступового механізму запровадження ринкових цін за користування вагонами ПАТ «Укрзалізниця»!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Read articles. Share in social networks

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: