fbpx
Size of letters 1x
Site color
Image
Additionally
Line height
Letter spacing
Font
Embedded items (videos, maps, etc.)
 

Consumer Electronics

07/ 06/ 2018
  Представники Комітету побутової електротехніки Європейської Бізнес Асоціації взяли активну участь в обговоренні проекту Закону “Про електричне та електронне обладнання”. Цей законопроект розроблений експертами Проекту Twinning Європейського Союзу за активної участі членів Комітету Асоціації. Після його прийняття в Україні буде створена європейська система поводження з відходами електронного та електричного обладнання, яка передбачає впровадження принципу розширеної відповідальності виробника, роздільний збір та безпечне перероблення відходів. Даний проект Закону є одним з елементів реалізації Національної стратегії управління відходами, яка передбачає, що до 2030 року в Україні буде створена економіка замкненого циклу, орієнована на безвідходне виробництво і споживання, а більше 70% твердих побутових відходів будуть перероблюватись або повторно використовуватись. Асоціація активно підтримує необхідність створення європейської моделі поводження з відходами в Україні та й надалі залучатиметься до реалізації Національної стратегії та розроблення відповідних нормативно-правових актів.

Представники Комітету побутової електротехніки Європейської Бізнес Асоціації взяли активну участь в обговоренні проекту Закону “Про електричне та електронне обладнання”.
Цей законопроект розроблений експертами Проекту Twinning Європейського Союзу за активної участі членів Комітету Асоціації. Після його прийняття в Україні буде створена європейська система поводження з відходами електронного та електричного обладнання, яка передбачає впровадження принципу розширеної відповідальності виробника, роздільний збір та безпечне перероблення відходів.

Даний проект Закону є одним з елементів реалізації Національної стратегії управління відходами, яка передбачає, що до 2030 року в Україні буде створена економіка замкненого циклу, орієнована на безвідходне виробництво і споживання, а більше 70% твердих побутових відходів будуть перероблюватись або повторно використовуватись.
Асоціація активно підтримує необхідність створення європейської моделі поводження з відходами в Україні та й надалі залучатиметься до реалізації Національної стратегії та розроблення відповідних нормативно-правових актів.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Read articles. Share in social networks

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: