fbpx
Size of letters 1x
Site color
Image
Additionally
Line height
Letter spacing
Font
Embedded items (videos, maps, etc.)
 

EBA How It Works: Storytelling

  • Date: 24/09/2019 (TUE)
  • Time: 17:00 - 19:00
Place:

New Work Labs Globus (вул. Інститутська, 2а, GLOBUS 2 лінія, 3 поверх)

Google Apple Outlook Telegram Bot
  EBA How It Works: Storytelling. Date: 24 September2019. Time: 17:00 19:00. Place: New Work Labs Globus (вул. Інститутська, 2а, GLOBUS 2 лінія, 3 поверх). Registration is closed!  Друзі, вітаємо! Існує тільки один надійний спосіб привернути увагу аудиторії – розповідати історії. От і виявляється, що казки Шехерезади були першим у світі інструментом продажів та мотивації. На нашій зустрічі ми поговоримо про мистецтво, завдяки якому Шехерезаді вдалося врятувати своє життя та яким має володіти кожен спеціаліст з комунікацій – сторітелінг. Хочете дізнатися більше? Приходьте на вечірню зустріч з Іриною Золотаревич, щоб послухати «на ніч» дуже незвичну лекцію. Можете вважати це казками, а можете взяти на озброєння, щоб вижити в конкурентній боротьбі та кризах.   Спікер – Ірина Золотаревич, експерт з комунікацій, екс-радник з комунікацій Прем’єр-міністра України, письменниця, автор шести книжок-бестселерів. Член наглядової ради низки компаній, в тому числі, в Кремнієвій долині. Засновник та організатор Давоського комунікаційного форуму в Україні. Викладач програм з міжнародних відносин та МВА.   Попередня реєстрація на захід обов’язкова. Чекаємо на вас!Speakers. Iryna Zolotarevych. Strategic Communication and Reputation Audit Advisor, is a lecturer of MBA Program and International Relations, was the advisor to the Prime Minister of Ukraine, was head and founder of communication agencies and international communications association and a vice president of communication holding, is the author of 5 books, has a Master Degree in Sociology and CIPR Diploma, studied at Stanford University. You can send a question to:. Contact person:. Iryna Chuiko. E-mail [email protected]. Contact Phone. +38 093 655 39 22.

Registration is closed! 

Друзі, вітаємо!

Існує тільки один надійний спосіб привернути увагу аудиторії – розповідати історії. От і виявляється, що казки Шехерезади були першим у світі інструментом продажів та мотивації. На нашій зустрічі ми поговоримо про мистецтво, завдяки якому Шехерезаді вдалося врятувати своє життя та яким має володіти кожен спеціаліст з комунікацій – сторітелінг.

Хочете дізнатися більше? Приходьте на вечірню зустріч з Іриною Золотаревич, щоб послухати «на ніч» дуже незвичну лекцію. Можете вважати це казками, а можете взяти на озброєння, щоб вижити в конкурентній боротьбі та кризах.  

Спікер – Ірина Золотаревич, експерт з комунікацій, екс-радник з комунікацій Прем’єр-міністра України, письменниця, автор шести книжок-бестселерів. Член наглядової ради низки компаній, в тому числі, в Кремнієвій долині. Засновник та організатор Давоського комунікаційного форуму в Україні. Викладач програм з міжнародних відносин та МВА.  

Попередня реєстрація на захід обов’язкова. Чекаємо на вас!

Speakers

1 / 1
Iryna Zolotarevych
Strategic Communication and Reputation Audit Advisor, is a lecturer of MBA Program and International Relations, was the advisor to the Prime Minister of Ukraine, was head and founder of communication agencies and international communications association and a vice president of communication holding, is the author of 5 books, has a Master Degree in Sociology and CIPR Diploma, studied at Stanford University
Iryna Zolotarevych

You can send a question to:

Contact person:

Iryna Chuiko

Contact
+38 093 655 39 22

Partners

Register
First Name (ua)
Last Name (ua)
Job Title (ua)
First Name (en)
Last Name (en)
Job Title (en)
Contact Phone
Register
Close - 0
Register
Close

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: