fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Партнер БДО в Україні, компанія IMMUNIWEB® пропонує спеціальний продукт On-Demand для тестування веб-додатків на наявність критичної вразливості RCE в бібліотеці Apache Log4j (CVE-2021-44228)

13/ 12/ 2021
  У відповідь на численні запити наших клієнтів, отримані з пятниці, ми раді запропонувати спеціальний продукт ImmuniWeb On-Demand для тестування веб-додатків на наявність критичної вразливості RCE в бібліотеці Apache Log4j (CVE-2021-44228), які зараз активно експлуатуються зловмисниками для поширення шкідливого коду. Вразливість вже широко експлуатується операторами ботнетів, Cobalt Strike та криптомайнерами. Вартість тестування продуктом ImmuniWeb On-Demand ExpressPro не потребує додаткової підготовки. Достатньо вказати URL-адресу веб-програми і через день отримати результат тестування з описом практичних кроків усунення вразливостей. Вартість тестування 995 $ без ПДВ. У вартість продукту також входить гарантія відсутності помилкових спрацьовувань, необмежену кількість перевірок виправлень та цілодобовий доступ до аналітиків безпеки ImmuniWeb. Також повністю доступні експорт даних про вразливість та інтеграція з WAF. Для ЗАМОВЛЕННЯ послуги звертайтесь за телефоном +38 050 380-96-01 або пишіть на [email protected] Крім тестування веб-додатків, на наявність критичної вразливості, BDO in Ukraine надає такі послуги з Кіберзахисту: Підключення до центру моніторингу та реагування на інциденти кібербезпеки (Security Operation Center, SOC) Сканування на вразливість веб-сервісів компанії Проведення тестів на проникнення Виявлення зломів та витоку інформації Код-ревю додатків та сервісів Безперервний моніторинг зовнішнього периметра організації У боротьбі з кіберзлочинністю наша присутність поширюється на весь світ і ми будемо раді допомогти вашій компанії, де б вона не знаходилася, зменшити кібер-ризики, з якими ви стикаєтеся.

У відповідь на численні запити наших клієнтів, отримані з п’ятниці, ми раді запропонувати спеціальний продукт ImmuniWeb On-Demand для тестування веб-додатків на наявність критичної вразливості RCE в бібліотеці Apache Log4j (CVE-2021-44228), які зараз активно експлуатуються зловмисниками для поширення шкідливого коду. Вразливість вже широко експлуатується операторами ботнетів, Cobalt Strike та криптомайнерами.

Вартість тестування продуктом ImmuniWeb On-Demand ExpressPro не потребує додаткової підготовки. Достатньо вказати URL-адресу веб-програми і через день отримати результат тестування з описом практичних кроків усунення вразливостей. Вартість тестування 995 $ без ПДВ.

У вартість продукту також входить гарантія відсутності помилкових спрацьовувань, необмежену кількість перевірок виправлень та цілодобовий доступ до аналітиків безпеки ImmuniWeb. Також повністю доступні експорт даних про вразливість та інтеграція з WAF.

Для ЗАМОВЛЕННЯ послуги звертайтесь за телефоном +38 050 380-96-01 або пишіть на [email protected]

Крім тестування веб-додатків, на наявність критичної вразливості, BDO in Ukraine надає такі послуги з Кіберзахисту:

  • Підключення до центру моніторингу та реагування на інциденти кібербезпеки (Security Operation Center, SOC)
  • Сканування на вразливість веб-сервісів компанії
  • Проведення тестів на проникнення
  • Виявлення зломів та витоку інформації
  • Код-рев’ю додатків та сервісів
  • Безперервний моніторинг зовнішнього периметра організації

У боротьбі з кіберзлочинністю наша присутність поширюється на весь світ і ми будемо раді допомогти вашій компанії, де б вона не знаходилася, зменшити кібер-ризики, з якими ви стикаєтеся.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Стартуй в Telegram боті
Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: