fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Зернові та олійні культури

09/ 06/ 2017
  Під час візиту Голови Держпродспоживслужби до Китайської Народної Республіки в рамках Другої сесії діалогу між КНР та країнами Центральної та Східної Європи з питань контролю якості, інспекції та карантину, яка проходила у м. Нінбо з 5 по 10 червня 2017 року, було остаточно узгоджено та парафовано тексти протоколів санітарних та фітосанітарних вимог щодо експорту з України до КНР соняшникового шроту. Протягом останніх років Комітет зернових та олійних культур Асоціації активно співпрацює з Урядом України у напрямку розширення географії та асортименту експорту українського збіжжя. Останнім часом географія країн-постачальників аграрної продукції до КНР значно розширилась. Україна також потрапила до переліку країн-експортерів сільськогосподарської продукції до Китаю. На сьогодні між Україною та КНР підписано три міждержавні протоколи, які регулюють вимоги щодо експортно-імпортних операцій з кукурудзою, ячменем та соєю. Розширення номенклатури сільськогосподарської продукції, що експортується з України, є одним з ключових пріоритетів розвитку галузі. Наразі Китай є одним із найбільших світових імпортерів сільськогосподарської продукції. Саме тому відкриття ринку соняшникового шроту для українських експортерів створює нові можливості для зростання, залучення інвестицій та збільшення надходжень до бюджету. Європейська Бізнес Асоціація висловлює свою щиру подяку Мінагрополітики, Держпродспоживслужбі та партнерам з КНР за цей значний крок у лібералізації ведення бізнесу між двома державами.

Під час візиту Голови Держпродспоживслужби до Китайської Народної Республіки в рамках Другої сесії діалогу між КНР та країнами Центральної та Східної Європи з питань контролю якості, інспекції та карантину, яка проходила у м. Нінбо з 5 по 10 червня 2017 року, було остаточно узгоджено та парафовано тексти протоколів санітарних та фітосанітарних вимог щодо експорту з України до КНР соняшникового шроту.

Протягом останніх років Комітет зернових та олійних культур Асоціації активно співпрацює з Урядом України у напрямку розширення географії та асортименту експорту українського збіжжя.

Останнім часом географія країн-постачальників аграрної продукції до КНР значно розширилась. Україна також потрапила до переліку країн-експортерів сільськогосподарської продукції до Китаю. На сьогодні між Україною та КНР підписано три міждержавні протоколи, які регулюють вимоги щодо експортно-імпортних операцій з кукурудзою, ячменем та соєю.

Розширення номенклатури сільськогосподарської продукції, що експортується з України, є одним з ключових пріоритетів розвитку галузі.

Наразі Китай є одним із найбільших світових імпортерів сільськогосподарської продукції. Саме тому відкриття ринку соняшникового шроту для українських експортерів створює нові можливості для зростання, залучення інвестицій та збільшення надходжень до бюджету.

Європейська Бізнес Асоціація висловлює свою щиру подяку Мінагрополітики, Держпродспоживслужбі та партнерам з КНР за цей значний крок у лібералізації ведення бізнесу між двома державами.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: