fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Зернові та олійні культури, Агрохімія, Ветеринарні препарати

12/ 05/ 2022
  Верховна Рада знизила адміністративне навантаження на аграріїв на час війни Європейська Бізнес Асоціація вітає прийняття Верховною Радою України законопроєкту №7264 у четвер 12 травня. Зокрема, цим законопроєктом на період дії воєнного стану скасовується необхідність отримання висновку держсанепідекспертизи для цілей державної реєстрації пестицидів і агрохімікатів; спрощуються фітосанітарні вимоги при експорті та переміщенні продукції рослинного походження територією України; відтерміновується вступ в дію оновленої редакції Закону України «Про ветеринарну медицину», підзаконні акти до якого наразі не готові, та багато іншого. Ми сподіваємось, що це рішення дозволить підтримати безперебійне виробництво та постачання сільськогосподарської продукції під час воєнного стану. Дякуємо народним депутатам, команді Комітету аграрної та земельної політики ВРУ, командам Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, Міністерства аграрної політики та продовольства України, Міністерства охорони здоровя України за це надзвичайно важливе рішення!

Верховна Рада знизила адміністративне навантаження на аграріїв на час війни

Європейська Бізнес Асоціація вітає прийняття Верховною Радою України законопроєкту №7264 у четвер 12 травня.

Зокрема, цим законопроєктом на період дії воєнного стану скасовується необхідність отримання висновку держсанепідекспертизи для цілей державної реєстрації пестицидів і агрохімікатів; спрощуються фітосанітарні вимоги при експорті та переміщенні продукції рослинного походження територією України; відтерміновується вступ в дію оновленої редакції Закону України «Про ветеринарну медицину», підзаконні акти до якого наразі не готові, та багато іншого.

Ми сподіваємось, що це рішення дозволить підтримати безперебійне виробництво та постачання сільськогосподарської продукції під час воєнного стану. Дякуємо народним депутатам, команді Комітету аграрної та земельної політики ВРУ, командам Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, Міністерства аграрної політики та продовольства України, Міністерства охорони здоров’я України за це надзвичайно важливе рішення!

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: