fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Побутова електротехніка

08/ 10/ 2021
  Асоціація вітає оновлення Переліку національних стандартів для підтвердження відповідності вимогам Технічного регламенту з електромагнітної сумісності Асоціація неодноразово наголошувала на необхідності гармонізації національних стандартів для підтвердження відповідності тим чи іншим технічним регламентам у відповідності з стандартами Європейського Союзу. Така гармонізація дозволяє спростити процедуру оцінки відповідності та торгівельні бар’єри, а також є необхідною передумовою для підписання Угоди АСАА про так званий промисловий безвіз з ЄС. Відтак, в червні цього року Комітет побутової електротехніки Асоціації звернувся з офіційним листом до Міністерства економіки України з проханням якомога швидше подовжити дію національного стандарту ДСТУ EN 55103-2:2014 для підтвердження відповідності побутової техніки та електроніки вимогам Технічного регламенту з електромагнітної сумісності обладнання, у відповідності зі змінами, які були прийняті до аналогічного переліку стандартів в ЄС Рішенням Європейської Комісії2021/455 від 15 березня 2021 року. Ми вдячні Міністерству за прийняття та публікацію Наказу №605 від 23 вересня 2021 року “Про затвердження змін, що вносяться до Переліку національних стандартів для цілей застосування Технічного регламенту з електромагнітної сумісності обладнання», який серед інших змін продовжив можливість застосування стандарту ДСТУ EN 55103-2:2014 в Україні до 28 липня 2022 року. Якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтесь до [email protected], Керівника напрямків побутова електротехніка, регуляторний Асоціації.

Асоціація вітає оновлення Переліку національних стандартів для підтвердження відповідності вимогам Технічного регламенту з електромагнітної сумісності

Асоціація неодноразово наголошувала на необхідності гармонізації національних стандартів для підтвердження відповідності тим чи іншим технічним регламентам у відповідності з стандартами Європейського Союзу. Така гармонізація дозволяє спростити процедуру оцінки відповідності та торгівельні бар’єри, а також є необхідною передумовою для підписання Угоди АСАА про так званий промисловий безвіз з ЄС.

Відтак, в червні цього року Комітет побутової електротехніки Асоціації звернувся з офіційним листом до Міністерства економіки України з проханням якомога швидше подовжити дію національного стандарту ДСТУ EN 55103-2:2014 для підтвердження відповідності побутової техніки та електроніки вимогам Технічного регламенту з електромагнітної сумісності обладнання, у відповідності зі змінами, які були прийняті до аналогічного переліку стандартів в ЄС Рішенням Європейської Комісії2021/455 від 15 березня 2021 року.

Ми вдячні Міністерству за прийняття та публікацію Наказу №605 від 23 вересня 2021 року “Про затвердження змін, що вносяться до Переліку національних стандартів для цілей застосування Технічного регламенту з електромагнітної сумісності обладнання», який серед інших змін продовжив можливість застосування стандарту ДСТУ EN 55103-2:2014 в Україні до 28 липня 2022 року.

Якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтесь до [email protected], Керівника напрямків побутова електротехніка, регуляторний Асоціації.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: