fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Регуляторні питання

15/ 07/ 2021
  Верховна Рада України прирівняла електронні послуги до паперових Асоціація повністю підтримувала ідею створення держави в смартфоні та неодноразово надавала свої пропозиції до цієї ініціативи. Поміж іншого, спільнота звертала увагу представників органів державної влади на необхідність переведення в електронний формат ряду адміністративних послуг та їх прирівнення до паперових, що є передумовою для більш повної діджиталізації держави та прискореного переходу України до paperless. Відтак, Асоціація цілковито підтримувала реєстрацію та прийняття в першому читанні проєкту Закону №5495 «Про особливості надання електронних публічних послуг». Зазначений законопроєкт не лише ввів поняття «електронна публічна послуга» в українське законодавство, а й встановив правила надання е-послуг та прирівняв їх до паперових. Відтак, Асоціація вдячна народним депутатам України та іншим залученим державним органам за прийняття в другому читанні та в цілому Проєкту Закону №5495 та сподіваємось на його якнайшвидше підписання Президентом України. Якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтесь до [email protected], Керівника напрямків побутова електротехніка, регуляторний Асоціації.

Верховна Рада України прирівняла електронні послуги до паперових

Асоціація повністю підтримувала ідею створення держави в смартфоні та неодноразово надавала свої пропозиції до цієї ініціативи. Поміж іншого, спільнота звертала увагу представників органів державної влади на необхідність переведення в електронний формат ряду адміністративних послуг та їх прирівнення до паперових, що є передумовою для більш повної діджиталізації держави та прискореного переходу України до paperless.

Відтак, Асоціація цілковито підтримувала реєстрацію та прийняття в першому читанні проєкту Закону №5495 «Про особливості надання електронних публічних послуг». Зазначений законопроєкт не лише ввів поняття «електронна публічна послуга» в українське законодавство, а й встановив правила надання е-послуг та прирівняв їх до паперових.

Відтак, Асоціація вдячна народним депутатам України та іншим залученим державним органам за прийняття в другому читанні та в цілому Проєкту Закону №5495 та сподіваємось на його якнайшвидше підписання Президентом України.

Якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтесь до [email protected], Керівника напрямків побутова електротехніка, регуляторний Асоціації.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: