fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Побутова електротехніка

30/ 06/ 2021
  Асоціація вітає внесення змін до Технічного регламенту обмеження використання деяких небезпечних речовин в електричному та електронному обладнанні. Асоціація неодноразово наголошувала на важливості гармонізації сфери технічного регулювання в Україні у відповідності до законодавства ЄС. Зокрема, члени Асоціації звернули увагу Міністерства економіки України на встановлення нових термінів введення деяких обмежень щодо використання небезпечних речовин у Європейському Союзі та попросили Міністерство прийняти відповідні зміни до українського законодавства. Результатом стало розроблення Міністерством проєкту Постанови Кабінету Міністрів України №671, який 30 червня був прийнятий Урядом з необхідними поправками до Технічного регламенту обмеження використання деяких небезпечних речовин в електричному та електронному обладнанні. Ми вважаємо, що гармонізація системи технічного регулювання відповідно до директив ЄС дозволить Україні підписати угоду ACAA про взаємне визнання процедур оцінки відповідності, а отже, сприятиме зростанню торгівлі. Ми вдячні Міністерству та іншим залученим державним органам за розроблення та прийняття Постанови №671 та сподіваємось на подальшу конструктивну співпрацю. Якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтесь до [email protected], Керівника напрямків побутова електротехніка, регуляторний Асоціації.

Асоціація вітає внесення змін до Технічного регламенту обмеження використання деяких небезпечних речовин в електричному та електронному обладнанні.

Асоціація неодноразово наголошувала на важливості гармонізації сфери технічного регулювання в Україні у відповідності до законодавства ЄС. Зокрема, члени Асоціації звернули увагу Міністерства економіки України на встановлення нових термінів введення деяких обмежень щодо використання небезпечних речовин у Європейському Союзі та попросили Міністерство прийняти відповідні зміни до українського законодавства. Результатом стало розроблення Міністерством проєкту Постанови Кабінету Міністрів України №671, який 30 червня був прийнятий Урядом з необхідними поправками до Технічного регламенту обмеження використання деяких небезпечних речовин в електричному та електронному обладнанні.

Ми вважаємо, що гармонізація системи технічного регулювання відповідно до директив ЄС дозволить Україні підписати угоду ACAA про взаємне визнання процедур оцінки відповідності, а отже, сприятиме зростанню торгівлі.

Ми вдячні Міністерству та іншим залученим державним органам за розроблення та прийняття Постанови №671 та сподіваємось на подальшу конструктивну співпрацю.

Якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтесь до [email protected], Керівника напрямків побутова електротехніка, регуляторний Асоціації.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: