fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Ветеринарні препарати

04/ 02/ 2021
  В Україні вперше суттєво оновлене ветеринарне законодавство Сьогодні, 4 лютого, Верховна Рада ухвалила в другому читанні та в цілому проєкт Закону №3318 «Про ветеринарну медицину та благополуччя тварин». Комітет виробників ветеринарних препаратів вітає прийняття цього довгоочікуваного для бізнесу документу. Новий закон сприятиме оновленню українського законодавства в галузі тваринництва та приведенню його до норм Європейського Союзу. Близько двох років тривала розробка даного законопроєкту із залученням широкого кола експертів та представників бізнесу. Законом встановлюються нові правила лікування тварин, застосування ветеринарних лікарських засобів, забороняється використання антибіотиків під час відгодівлі тварин, встановлюються норми щодо ліцензування виробництва та імпорту ветеринарних лікарських засобів та посилюється відповідальність за їх реалізацію та застосування. Важливим також є те, що прийняття Закону саме зараз дозволить Україні зберегти експорт продукції тваринництва до країн ЄС, що матиме позитивний вплив на українську галузь тваринництва. Ми дякуємо народним депутатам за прийняття документу, що запроваджує важливі зміни для галузі тваринництва!

В Україні вперше суттєво оновлене ветеринарне законодавство

Сьогодні, 4 лютого, Верховна Рада ухвалила в другому читанні та в цілому проєкт Закону №3318 «Про ветеринарну медицину та благополуччя тварин».

Комітет виробників ветеринарних препаратів вітає прийняття цього довгоочікуваного для бізнесу документу. Новий закон сприятиме оновленню українського законодавства в галузі тваринництва та приведенню його до норм Європейського Союзу.

Близько двох років тривала розробка даного законопроєкту із залученням широкого кола експертів та представників бізнесу. Законом встановлюються нові правила лікування тварин, застосування ветеринарних лікарських засобів, забороняється використання антибіотиків під час відгодівлі тварин, встановлюються норми щодо ліцензування виробництва та імпорту ветеринарних лікарських засобів та посилюється відповідальність за їх реалізацію та застосування. Важливим також є те, що прийняття Закону саме зараз дозволить Україні зберегти експорт продукції тваринництва до країн ЄС, що матиме позитивний вплив на українську галузь тваринництва.

Ми дякуємо народним депутатам за прийняття документу, що запроваджує важливі зміни для галузі тваринництва!

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: