fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Логістичні питання

03/ 12/ 2020
  Верховна Рада України дала старт реформі річкових перевезень Сьогодні Верховною Радою України у другому читанні було прийнято довгоочікуваний законопроєкт «Про внутрішний водний транспорт» №1182-1-д. Більше 10 років бізнес очікував на галузевий законопроєкт для розвитку внутрішніх водних шляхів України. Компанії-члени Комітету з логістики Європейської Бізнес Асоціації завжди з високою увагою стежили за всіма законопроєктами про внутрішній водний транспорт України та надавали свої експертні зауваження на усіх етапах розробки. Ми вдячні за врахування позиції бізнесу у цьому надзвичайно важливому для річкової галузі документі. Ми щиро сподіваємося, що прийнятий законопроєкт дозволить відродити річкову галузь та  включити річковий транспорт в систему мультимодальних перевезень та мережу пріоритетних транспортних маршрутів. Це також важливий крок назустріч виконанню зобов’язань щодо розвитку внутрішніх водних шляхів в рамках Угоди про асоціацію з ЄС. Бізнес-спільнота щиро дякує народним депутатам, Комітету ВРУ з питань транспорту та інфраструктури, Міністерству інфраструктури України за ефективну співпрацю в напрацюванні та прийнятті головного документу річкової галузі!

Верховна Рада України дала старт реформі річкових перевезень

Сьогодні Верховною Радою України у другому читанні було прийнято довгоочікуваний законопроєкт «Про внутрішний водний транспорт» №1182-1-д. Більше 10 років бізнес очікував на галузевий законопроєкт для розвитку внутрішніх водних шляхів України.

Компанії-члени Комітету з логістики Європейської Бізнес Асоціації завжди з високою увагою стежили за всіма законопроєктами про внутрішній водний транспорт України та надавали свої експертні зауваження на усіх етапах розробки. Ми вдячні за врахування позиції бізнесу у цьому надзвичайно важливому для річкової галузі документі.

Ми щиро сподіваємося, що прийнятий законопроєкт дозволить відродити річкову галузь та  включити річковий транспорт в систему мультимодальних перевезень та мережу пріоритетних транспортних маршрутів. Це також важливий крок назустріч виконанню зобов’язань щодо розвитку внутрішніх водних шляхів в рамках Угоди про асоціацію з ЄС.

Бізнес-спільнота щиро дякує народним депутатам, Комітету ВРУ з питань транспорту та інфраструктури, Міністерству інфраструктури України за ефективну співпрацю в напрацюванні та прийнятті головного документу річкової галузі!

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: