fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Побутова електротехніка

10/ 11/ 2020
  Європейська Бізнес Асоціація вітає вдосконалення норм законодавства у сфері технічного захисту інформації Асоціація вітає прийняття Наказу Адміністрації Держспецзв’язку №483 від 19 серпня 2020 року щодо організації та проведення державної експертизи у сфері технічного захисту інформації (ТЗІ). Даний Наказ №483 має на меті зменшити паперовий документообіг та спростити процедуру проведення державної експертизи у сфері ТЗІ. Комітет побутової електротехніки Асоціації долучився до роботи над проєктом Наказу, зокрема надав пропозиції до розділу V Положення щодо особливостей експертиз засобів ТЗІ. Так, експерти Комітету звернули увагу Адміністрації Держспецзв’язку на те, що запропонована у вересні 2019 року редакція проєкту Наказу фактично унеможливлювала проведення державної експертизи для модельного ряду або серії продукції ТЗІ, що могло б призвести до суттєвого подорожчання вартості такої експертизи та унеможливлення в деяких випадках постачання в Україну певного обладнання. Оскільки виробництво того чи іншого обладнання у сфері ТЗІ здійснюється під конкретне замовлення, і мало хто із замовників готовий чекати 6 місяців після завершення тендеру, поки компанія-виробник отримає висновок державної експертизи. Відтак, експерти Комітету Асоціації підготували офіційну позицію та провели ряд консультацій з представниками Адміністрації Держспецзв’язку з метою недопущення ускладнення умов проведення державної експертизи у сфері ТЗІ. Європейська Бізнес Асоціація вдячна Адміністрації Держспецзв’язку за врахування пропозицій від бізнес-спільноти та сподівається на подальшу конструктивну співпрацю. Якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтеся до [email protected], Менеджера Комітету побутової електротехніки Асоціації.  

Європейська Бізнес Асоціація вітає вдосконалення норм законодавства у сфері технічного захисту інформації

Асоціація вітає прийняття Наказу Адміністрації Держспецзв’язку №483 від 19 серпня 2020 року щодо організації та проведення державної експертизи у сфері технічного захисту інформації (ТЗІ). Даний Наказ №483 має на меті зменшити паперовий документообіг та спростити процедуру проведення державної експертизи у сфері ТЗІ.

Комітет побутової електротехніки Асоціації долучився до роботи над проєктом Наказу, зокрема надав пропозиції до розділу V Положення щодо особливостей експертиз засобів ТЗІ. Так, експерти Комітету звернули увагу Адміністрації Держспецзв’язку на те, що запропонована у вересні 2019 року редакція проєкту Наказу фактично унеможливлювала проведення державної експертизи для модельного ряду або серії продукції ТЗІ, що могло б призвести до суттєвого подорожчання вартості такої експертизи та унеможливлення в деяких випадках постачання в Україну певного обладнання. Оскільки виробництво того чи іншого обладнання у сфері ТЗІ здійснюється під конкретне замовлення, і мало хто із замовників готовий чекати 6 місяців після завершення тендеру, поки компанія-виробник отримає висновок державної експертизи. Відтак, експерти Комітету Асоціації підготували офіційну позицію та провели ряд консультацій з представниками Адміністрації Держспецзв’язку з метою недопущення ускладнення умов проведення державної експертизи у сфері ТЗІ.

Європейська Бізнес Асоціація вдячна Адміністрації Держспецзв’язку за врахування пропозицій від бізнес-спільноти та сподівається на подальшу конструктивну співпрацю.

Якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтеся до [email protected], Менеджера Комітету побутової електротехніки Асоціації.

 

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: