fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Логістичні питання

08/ 09/ 2020
  ДРС не погодила проєкт наказу МІУ про уніфікацію тарифів на порожній пробіг Європейська Бізнес Асоціація позитивно оцінює рішення Державної регуляторної служби щодо непогодження проєкту Наказу Міністерства інфраструктури України про уніфікацію тарифів на порожній пробіг. Нагадаємо, 5 серпня 2020 року Мінінфраструктури опублікувало проєкт Наказу, яким пропонувалась уніфікація тарифів на перевезення порожніх вагонів, зокрема встановлення єдиної ставки тарифу для пробігу порожніх вагонів усіх класів та його подальша індексація. Експерти Асоціації вважають, що в кризовому 2020 році будь-яке підвищення тарифів створить надмірний фінансовий тиск для бізнесу. За оцінками учасників Комітету з логістики, прийняття такого рішення вартувало б бізнесу додаткових 4-5 млрд грн на рік. Тому Асоціація звернулася до профільних відомств із відповідною аргументацією позиції бізнесу та проханням встановити мораторій на будь-яке підвищення тарифів на залізничні вантажні перевезення (в тому числі шляхом уніфікації) до кінця 2020 року.   Асоціація вітає рішення ДРС щодо непогодження проєкту Наказу та дякує за врахування позиції логістичної спільноти!

ДРС не погодила проєкт наказу МІУ про уніфікацію тарифів на порожній пробіг

Європейська Бізнес Асоціація позитивно оцінює рішення Державної регуляторної служби щодо непогодження проєкту Наказу Міністерства інфраструктури України про уніфікацію тарифів на порожній пробіг.

Нагадаємо, 5 серпня 2020 року Мінінфраструктури опублікувало проєкт Наказу, яким пропонувалась уніфікація тарифів на перевезення порожніх вагонів, зокрема встановлення єдиної ставки тарифу для пробігу порожніх вагонів усіх класів та його подальша індексація.

Експерти Асоціації вважають, що в кризовому 2020 році будь-яке підвищення тарифів створить надмірний фінансовий тиск для бізнесу. За оцінками учасників Комітету з логістики, прийняття такого рішення вартувало б бізнесу додаткових 4-5 млрд грн на рік. Тому Асоціація звернулася до профільних відомств із відповідною аргументацією позиції бізнесу та проханням встановити мораторій на будь-яке підвищення тарифів на залізничні вантажні перевезення (в тому числі шляхом уніфікації) до кінця 2020 року.  

Асоціація вітає рішення ДРС щодо непогодження проєкту Наказу та дякує за врахування позиції логістичної спільноти!

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: