fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Деревообробна та меблева галузь

14/ 08/ 2020
  Розблоковано процес заготівлі деревини у Житомирській області За інформацією Держлісагентства, 29 липня Міндовкілля погодило матеріали базового лісовпорядкування 2019 року державних підприємств, які координуються Житомирським обласним управлінням лісового та мисливського господарства. У матеріалах лісовпорядкування дається якісна і кількісна характеристика кожної лісової ділянки, комплексна оцінка ведення лісового господарства та визначаються і обґрунтовуються основні напрями організації і розвитку лісового господарства з урахуванням стану та перспектив економічного і соціального розвитку регіону. Затверджені матеріали лісовпорядкування є обовязковими для ведення лісового господарства, планування і прогнозування використання лісових ресурсів, та у тому числі необхідні для подальшої видачі спеціальних дозволів (лісорубних квитків) на заготівлю деревини лісгоспам. Раніше Асоціація зверталась до Міндовкілля з проханням сприяти якнайшвидшому погодженню відповідних матеріалів. Адже ресурс лісогосподарських підприємств Житомирської області має важливе значення для роботи підприємств деревообробної галузі. За приблизними оцінками, на Житомирщині заговляється 20% всього річного ресурсу деревини, яку використовують переробники. Дякуємо колегам з Міндовкілля та Держлісагентства за оперативне вирішення питання!    

Розблоковано процес заготівлі деревини у Житомирській області

За інформацією Держлісагентства, 29 липня Міндовкілля погодило матеріали базового лісовпорядкування 2019 року державних підприємств, які координуються Житомирським обласним управлінням лісового та мисливського господарства.

У матеріалах лісовпорядкування дається якісна і кількісна характеристика кожної лісової ділянки, комплексна оцінка ведення лісового господарства та визначаються і обґрунтовуються основні напрями організації і розвитку лісового господарства з урахуванням стану та перспектив економічного і соціального розвитку регіону.

Затверджені матеріали лісовпорядкування є обов’язковими для ведення лісового господарства, планування і прогнозування використання лісових ресурсів, та у тому числі необхідні для подальшої видачі спеціальних дозволів (лісорубних квитків) на заготівлю деревини лісгоспам.

Раніше Асоціація зверталась до Міндовкілля з проханням сприяти якнайшвидшому погодженню відповідних матеріалів. Адже ресурс лісогосподарських підприємств Житомирської області має важливе значення для роботи підприємств деревообробної галузі. За приблизними оцінками, на Житомирщині заговляється 20% всього річного ресурсу деревини, яку використовують переробники.

Дякуємо колегам з Міндовкілля та Держлісагентства за оперативне вирішення питання!  

 

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: