fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Зернові та олійні культури

23/ 03/ 2020
  У зв’язку з глобальним поширенням коронавірусу, Міністерство охорони здоров’я Катару видало циркуляр «Щодо запобіжних заходів COVID-19». Згідно з вимогами циркуляру, усі імпортні вантажі харчових продуктів, що прибувають до Катару після 25 березня 2020 року, повинні супроводжуватись сертифікатами або деклараціями компетентних органів країни походження з заявою про те, що «були вжиті усі необхідні заходи для забезпечення того, що вантаж не є зараженим вірусом COVID-19, це стосується як процедур виробництва, так і робітників». Завдяки оперативній комунікації між Мінекономрозвитку, Держпродспоживслужбою, Міністерством закордонних справ та Посольством України у Державі Катар, бізнес у найкоротші терміни отримав роз’яснення, відповідно до якого окрім документів від державних органів, прийматимуться також сертифікати від компаній-постачальників та транспортних агентів. Ми вдячні державним органам за швидку реакцію та уточнення нових вимог.

У зв’язку з глобальним поширенням коронавірусу, Міністерство охорони здоров’я Катару видало циркуляр «Щодо запобіжних заходів COVID-19». Згідно з вимогами циркуляру, усі імпортні вантажі харчових продуктів, що прибувають до Катару після 25 березня 2020 року, повинні супроводжуватись сертифікатами або деклараціями компетентних органів країни походження з заявою про те, що «були вжиті усі необхідні заходи для забезпечення того, що вантаж не є зараженим вірусом COVID-19, це стосується як процедур виробництва, так і робітників».

Завдяки оперативній комунікації між Мінекономрозвитку, Держпродспоживслужбою, Міністерством закордонних справ та Посольством України у Державі Катар, бізнес у найкоротші терміни отримав роз’яснення, відповідно до якого окрім документів від державних органів, прийматимуться також сертифікати від компаній-постачальників та транспортних агентів. Ми вдячні державним органам за швидку реакцію та уточнення нових вимог.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: