fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Логістичні питання, Зернові та олійні культури

15/ 06/ 2018
  Учора на зустрічі компаній-членів Асоціації та представників ПАТ «Укрзалізниця» в.о Голови Правління, Євген Кравцов повідомив про позитивне рішення не закривати для виконання вантажних операцій зернові станції, представлених Комітетом з логістики Асоціації, із запропонованих ПАТ «Укрзалізниця» 177 станцій. Дане рішення для бізнес-спільноти є важливим, адже експерти Асоціації після створення робочої групи на базі Асоціації разом з УЗ провели декілька етапів обговорення та здійснили відповідний аналіз усіх малодіяльних залізничних станцій, надали ПАТ «Укрзалізниця» список станцій, які повинні продовжувати своє функціонування та працювати над покращенням своєї ефективності. Експерти Комітету з логістики Асоціації наголошують на вагомості рішення УЗ не закривати усі запропоновані 177 зернових станцій та залишити у роботі ті станції, що були надані Асоціацією. Упродовж діалогу було також неодноразово наголошено, що Комітет готовий надавати підтримку та рекомендації у підвищенні показників ефективності роботи підприємства, наприклад, завдяки підвищенню уваги до механізму створення збірних маршрутів, що консолідують на залізничній станції вантажі різних відправників. Окрім того, надання тяги та вагонів за графіком формування таких маршрутів може значно підвищити ефективність та можливість ПАТ «Укрзалізниця» щодо задоволення потреб ринку перевезення. Ми дякуємо нашим компаніям-членам за активну позицію і підтримку даної ініціативи Комітету з логістики та ПАТ «Укрзалізниця» за відкритий партнерський діалог та роботу над впровадженням ефективних методів покращення діяльності стратегічного підприємства!

Учора на зустрічі компаній-членів Асоціації та представників ПАТ «Укрзалізниця» в.о Голови Правління, Євген Кравцов повідомив про позитивне рішення не закривати для виконання вантажних операцій зернові станції, представлених Комітетом з логістики Асоціації, із запропонованих ПАТ «Укрзалізниця» 177 станцій.

Дане рішення для бізнес-спільноти є важливим, адже експерти Асоціації після створення робочої групи на базі Асоціації разом з УЗ провели декілька етапів обговорення та здійснили відповідний аналіз усіх малодіяльних залізничних станцій, надали ПАТ «Укрзалізниця» список станцій, які повинні продовжувати своє функціонування та працювати над покращенням своєї ефективності.

Експерти Комітету з логістики Асоціації наголошують на вагомості рішення УЗ не закривати усі запропоновані 177 зернових станцій та залишити у роботі ті станції, що були надані Асоціацією. Упродовж діалогу було також неодноразово наголошено, що Комітет готовий надавати підтримку та рекомендації у підвищенні показників ефективності роботи підприємства, наприклад, завдяки підвищенню уваги до механізму створення збірних маршрутів, що консолідують на залізничній станції вантажі різних відправників. Окрім того, надання тяги та вагонів за графіком формування таких маршрутів може значно підвищити ефективність та можливість ПАТ «Укрзалізниця» щодо задоволення потреб ринку перевезення.

Ми дякуємо нашим компаніям-членам за активну позицію і підтримку даної ініціативи Комітету з логістики та ПАТ «Укрзалізниця» за відкритий партнерський діалог та роботу над впровадженням ефективних методів покращення діяльності стратегічного підприємства!

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: