fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Побутова електротехніка

07/ 12/ 2011
  В результаті діяльності Європейської Бізнес Асоціації Національна комісія з питань регулювання зв’язку України (надалі – НКРЗ) розглянула пропозиції Комітету побутової електротехніки ЄБА щодо спрощення процедур маркування радіоелектроніки обліковими марками та врахувала їх у проекті постанови Кабінету Міністрів України. Наразі документ містить в собі пропозиції стосовно спрощення процедури отримання облікових марок, скорочення строку отримання марок, спрощення процедури звітування за використані марки та можливість створення резервного фонду облікових марок для великих імпортерів. Передумови: Проект порядку маркування радіоелектроніки обліковими марками, який був опублікований для обговорення, містив багато обтяжливих процедур та міг значно ускладнити діяльність виробників радіоелектроніки в Україні. Комітет побутової електротехніки ЄБА проаналізував даний проект, розробив пропозиції для спрощення процедур маркування радіоелектроніки та прийняв активну участь у громадському обговоренні проекту даного нормативного акту. Як результат, 24 листопада 2011 року НКРЗ своїм Рішенням № 670 схвалила проект постанови Кабінету Міністрів України «Про маркування радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв, що ввозяться з-за кордону, виробляються та реалізуються в Україні», в якому враховано ряд пропозицій Комітету. Ми раді повідомити Вам про даний прогрес та ми будемо продовжувати докладати максимум зусиль для позитивного вирішення даного питання та встановлення спрощених процедур маркування радіоелектроніки обліковими марками.

В результаті діяльності Європейської Бізнес Асоціації Національна комісія з питань регулювання зв’язку України (надалі – НКРЗ) розглянула пропозиції Комітету побутової електротехніки ЄБА щодо спрощення процедур маркування радіоелектроніки обліковими марками та врахувала їх у проекті постанови Кабінету Міністрів України. Наразі документ містить в собі пропозиції стосовно спрощення процедури отримання облікових марок, скорочення строку отримання марок, спрощення процедури звітування за використані марки та можливість створення резервного фонду облікових марок для великих імпортерів.

Передумови: Проект порядку маркування радіоелектроніки обліковими марками, який був опублікований для обговорення, містив багато обтяжливих процедур та міг значно ускладнити діяльність виробників радіоелектроніки в Україні. Комітет побутової електротехніки ЄБА проаналізував даний проект, розробив пропозиції для спрощення процедур маркування радіоелектроніки та прийняв активну участь у громадському обговоренні проекту даного нормативного акту.

Як результат, 24 листопада 2011 року НКРЗ своїм Рішенням № 670 схвалила проект постанови Кабінету Міністрів України «Про маркування радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв, що ввозяться з-за кордону, виробляються та реалізуються в Україні», в якому враховано ряд пропозицій Комітету.

Ми раді повідомити Вам про даний прогрес та ми будемо продовжувати докладати максимум зусиль для позитивного вирішення даного питання та встановлення спрощених процедур маркування радіоелектроніки обліковими марками.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: