fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Паливо та енергетика

27/ 04/ 2011
  Від Міністерства економічного розвитку і торгівлі України (далі – Міністерство) ЄБА отримала Проект Постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Правил роздрібної торгівлі нафтопродуктами» (далі – Проект). Наразі цей проект знаходиться на погодженні інших Міністерств і відомств. ЄБА адресувала необхідність внесення змін до чинної редакції Правил у цій сфері ще в червні 2009 року, коли ми розробили відповідний Проект Постанови Кабінету Міністрів України. Цей Проект було надіслано до Міністерства і після цього обговорено під час зустрічі з представниками останнього і Державного комітету з технічного регулювання і споживчої політики. Восени 2010 року ЄБА отримала від Міністерства перший проект відповідних змін до Правил роздрібної торгівлі нафтопродуктами, який базувався на розробленому в рамках Комітету з палива та енергетики ЄБА проекті, і як результат цього більшість пропозицій ЄБА були взяті у ньому до уваги. Зокрема, як ми пропонували, Проектом передбачається, що інформація про нафтопродукти має містити найменування, марку та вид нафтопродуктів. Крім того, Проект передбачає, що автозаправні станції мають бути укомплектовані для перевірки на точність паливо роздавальних колонок. На додачу до цього, Проект передбачає ряд редакційних правок, внесення яких є критично необхідним для оновлення існуючої версії Правил. ЄБА сподівається на прийняття Проекту і буде інформувати Вас про новини щодо цього.

Від Міністерства економічного розвитку і торгівлі України (далі – Міністерство) ЄБА отримала Проект Постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Правил роздрібної торгівлі нафтопродуктами» (далі – Проект). Наразі цей проект знаходиться на погодженні інших Міністерств і відомств.

ЄБА адресувала необхідність внесення змін до чинної редакції Правил у цій сфері ще в червні 2009 року, коли ми розробили відповідний Проект Постанови Кабінету Міністрів України. Цей Проект було надіслано до Міністерства і після цього обговорено під час зустрічі з представниками останнього і Державного комітету з технічного регулювання і споживчої політики. Восени 2010 року ЄБА отримала від Міністерства перший проект відповідних змін до Правил роздрібної торгівлі нафтопродуктами, який базувався на розробленому в рамках Комітету з палива та енергетики ЄБА проекті, і як результат цього більшість пропозицій ЄБА були взяті у ньому до уваги. Зокрема, як ми пропонували, Проектом передбачається, що інформація про нафтопродукти має містити найменування, марку та вид нафтопродуктів. Крім того, Проект передбачає, що автозаправні станції мають бути укомплектовані для перевірки на точність паливо роздавальних колонок. На додачу до цього, Проект передбачає ряд редакційних правок, внесення яких є критично необхідним для оновлення існуючої версії Правил.

ЄБА сподівається на прийняття Проекту і буде інформувати Вас про новини щодо цього.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: