fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Побутова електротехніка

29/ 04/ 2020
  Європейська Бізнес Асоціація вітає публікацію проекту Постанови щодо скасування Технічного регламенту енергетичного маркування пилососів Асоціація продовжує наголошувати на важливості гармонізації сфери технічного регулювання в Україні у відповідності до законодавства ЄС. Зокрема, члени Асоціації звернули увагу Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України на втрату чинності Регламенту Комісії (ЄС) №665/2013 щодо енергетичного маркування пилососів, на основі якого було розроблено український Технічний регламент енергетичного маркування пилососів, затверджений Постановою №381 від 31 травня 2017 року. Комітет побутової електротехніки Асоціації звернув увагу державних органів на те, що така неузгодженість призвела до затримок із митним оформленням через неможливість виготовлення енергетичної етикетки в ЄС та її необхідність при розмитненні в Україні, а також до зростання витрат українських виробників та імпортерів на лабораторні випробування та розрахунки. Відтак, Комітет побутової електротехніки Асоціації звернувся із проханням до ряду державних органів з проханням посприяти максимально швидкому розробленню та прийняттю Постанови про скасування Технічного регламенту енергетичного маркування пилососів. Європейська Бізнес Асоціація вдячна Держенергоефективності за розроблення та публікацію відповідного проекту постанови на своєму сайті для громадського обговорення та сподівається на подальшу конструктивну співпрацю з метою її якнайшвидшого прийняття. Якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтесь до [email protected], Менеджера Комітету побутової електротехніки Асоціації.

Європейська Бізнес Асоціація вітає публікацію проекту Постанови щодо скасування Технічного регламенту енергетичного маркування пилососів

Асоціація продовжує наголошувати на важливості гармонізації сфери технічного регулювання в Україні у відповідності до законодавства ЄС. Зокрема, члени Асоціації звернули увагу Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України на втрату чинності Регламенту Комісії (ЄС) №665/2013 щодо енергетичного маркування пилососів, на основі якого було розроблено український Технічний регламент енергетичного маркування пилососів, затверджений Постановою №381 від 31 травня 2017 року.

Комітет побутової електротехніки Асоціації звернув увагу державних органів на те, що така неузгодженість призвела до затримок із митним оформленням через неможливість виготовлення енергетичної етикетки в ЄС та її необхідність при розмитненні в Україні, а також до зростання витрат українських виробників та імпортерів на лабораторні випробування та розрахунки. Відтак, Комітет побутової електротехніки Асоціації звернувся із проханням до ряду державних органів з проханням посприяти максимально швидкому розробленню та прийняттю Постанови про скасування Технічного регламенту енергетичного маркування пилососів.

Європейська Бізнес Асоціація вдячна Держенергоефективності за розроблення та публікацію відповідного проекту постанови на своєму сайті для громадського обговорення та сподівається на подальшу конструктивну співпрацю з метою її якнайшвидшого прийняття.

Якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтесь до [email protected], Менеджера Комітету побутової електротехніки Асоціації.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: